4. Orbs zijn natuurwezens

Hier gaat het om het bewustzijn van natuurwezens die ook wel deva's worden genoemd - om elfjes, elementalen, allerlei wezens die verbonden zijn met de natuur: bloemen, planten, bomen, een rivier, een vallei, een berg, een waterval, een weide, een achtertuin, een hele streek, een bron, etc.

Oosterhout, februari 2013 ©Monique Spangenberg


Definities van orbs:
• Orbs zijn etherische natuurwezens
• Orbs zijn lichtwezens.
• Orbs zijn zielen van dieren, planten (soorten), bomen.

Oosterhout, februari 2013 ©Monique Spangenberg


Eigenschappen van orbs:
• Orbs en andere natuurwezens zijn graag in de nabijheid van water, vooral stromend water.
• Orbs zullen zich eerder manifesteren als het mist, regent of sneeuwt. Niet omdat de camera dan bijzondere effecten laat zien zoals sceptici claimen, maar omdat ze zich dan gemakkelijker kunnen manifesteren en zich meer op hun gemak voelen.
• Orbs houden ook van bloemen en bomen. Veel wezens die je daar aantreft kunnen natuurwezens zijn.
• Natuurwezens kennen ook emoties net als mensen.

Oosterhout, februari 2013 ©Monique Spangenberg


De langwerpige lichtjes die soms gefotografeerd worden, noemt men in het Engels 'rods'. Velen claimen dat dit elfjes zijn, terwijl het volgens sceptici om insecten gaat.

Oosterhout, februari 2013 ©Monique Spangenberg Oosterhout, februari 2013 ©Monique Spangenberg


Mensen produceren een energie in hun woonomgeving die op het subtiele vlak zichtbaar is als een draaikolk, een vortex. Mensen die bijvoorbeeld veel van dieren en planten houden, zouden meer kans hebben op natuurwezens in hun tuin dan mensen die rechthoekige grijze tegels in hun tuin leggen.

Als je van tijd tot tijd een foto zou maken van mijn tuin vanuit de lucht, dan zouden er foto's tussen zitten waarop je mij in mijn tuin ziet rondscharrelen. Op andere foto's ben ik nergens te bekennen. Zou je mij dan 'het bewustzijn' of 'de ziel' van mijn tuin kunnen noemen? In zekere zin wel.

Als je mij vertelt dat je de intentie hebt om een ballonvaart te gaan maken boven mijn woning rond een bepaalde tijd, en jij kunt mij als je voorbij komt vanuit mijn tuin naar jou zien zwaaien - dan is daar niets toevalligs aan.

Ik heb steeds dezelfde soort lichten of bollen gefotografeerd bij dezelfde rozenstruik, blauwe lichtbollen bij een boompje dat rose bloeit en wit licht bij een berk. Voor mij is het geen toeval dat die verschijnselen zich steeds in de buurt van die bomen of planten ophouden, maar de vraag naar de precieze relatie met de boom of struik kan ik niet beantwoorden. Het is wel zo dat dit bewustzijn zich heel doelbewust aan mij laat zien. Zo voel en ervaar ik dat in elk geval. Ik heb mijn intentie duidelijk gemaakt en daar wordt op gereageerd. Bij het zien van sommige van deze foto's word ik nog steeds heel stil.

Oosterhout, februari 2013 ©Monique Spangenberg
Oosterhout, februari 2013 ©Monique Spangenberg
Oosterhout, februari 2013 ©Monique Spangenberg5. Orbs en leylijnenonderzoek

Orbs - introductie

Home