Samen rouwen

In de rouw

Stel dat steeds meer mensen gaan begrijpen dat ze ongenadig zijn besodemieterd. Dat ze overal in zijn getrapt. Het is een rouwproces en het is enorm heftig.

Toen ik begreep dat universiteiten niet de intentie hebben om kennis door te geven, maar om mensen te programmeren, was ik boos. Zo boos, dat ik in staat was om letterlijk mijn twee bullen, van Engels en psychologie, in de fik te steken. Ik heb me uiteindelijk beperkt tot het weggooien van al mijn boeken, en mijn zelfbeeld moest serieus worden bijgesteld. Zoals ik zei, dat is een soort rouwproces.

Mogelijke chaos

Wij zullen collectief worden blootgesteld aan een groot gevaar als de criminelen van de Deep State en hun hulpjes (de grote acteurs van het wereldtoneel) worden ontslagen, gevangen gezet, of misschien zelfs ter dood veroordeeld. Het gevaar is dat we onze innerlijke chaos dan collectief kunnen gaan uitspelen in de vorm van slaande ruzies, rellen en burgeroorlogen.

De meeste mensen krijgen niet de kans om hun wereldbeeld en zelfbeeld in fasen, stap voor stap, bij te stellen. Ze moeten dat in een klap doen en dat is voor de meesten te overweldigend. Ik kan voor mijzelf niets eens bepalen of ik dat wel in een klap had gekund, omdat het proces bij mij verspreid over jaren en wel degelijk in fasen heeft mogen verlopen.

Weet Q of een dergelijke chaos te voorkomen is? Doet Q serieus zijn best om dit te voorkomen? Heeft Q kennis over onze toekomst, die wij zelf niet hebben?

Hulp en steun bieden aan je omgeving

Binnen de Q-beweging wordt er veel gesproken over de taak die je hebt wanneer je eerder bent ontwaakt dan jouw omgeving. Maar omdat de Deep State frontaal in de aanval is gegaan op deze “truthers”, mensen die bezig zijn criminelen aan de kaak te stellen, is de energie en mindset van veel Q-volgers in dit opzicht niet veelbelovend.

Dit is ergens ook wel begrijpelijk. Als je voortdurend wordt weggezet als een samenzweringsidioot of een rechtse extremist of een goedgelovige sukkel of iemand met waanideeën, dan ontstaat de behoefte om je gelijk te halen. Ha! Wie blijkt nu die goedgelovige sukkel te zijn! Wie was de idioot!

Het is een teken van wijsheid als je in staat bent een dergelijke neiging in jouw persoonlijkheid te herkennen en niet te onderdrukken, maar te neutraliseren. Want met die “I-told-you-so”- houding leg je jouw bijtende energie op aan iemand die eigenlijk in de rouw is. Dit is niet niet alleen onsympathiek. Het zet ook de deur open voor hordes astraal gespuis die jou graag gezelschap komen houden en deze energie komen voeden en versterken. Met het halen van jouw gelijk val je iemand energetisch aan die net in een toestand van verbijstering zijn natuurlijke afweermechanismen kwijt is.

Je kunt het ook uitleggen als begrip voor jouzelf in diezelfde positie in het verleden. Die scherpe veroordeling van mensen die dit proces niet aandurven of gewoon niet aankunnen, getuigt niet van mededogen met jouzelf toen je dit proces ook niet direct zo moedig hebt aangepakt. Iedereen heeft zich laten verdoven, meeslepen, afleiden.

Inzicht in het grotere energetische plaatje kan je helpen om de juiste keuzes te maken. Je doet dit niet om de heilige uit te hangen, maar omdat je inziet dat wanneer je je op de kast laat jagen, je ook aan jouw innerlijke doelen voorbij schiet. Weinig mensen zijn echt agressief van aard. Het geploeter in deze holografische gevangenis kan goedaardige zielen ook agressief maken. Dus zoek in momenten van chaos contact met je hoger zelf in plaats van de deur open te zetten voor astraal gespuis.

Als je dit begrijpt, dan kan je jouw directe omgeving helpen in tijden van chaos. Want je zou samen moeten rouwen, in plaats van tegen elkaar uitgespeeld te worden. Helden, rolmodellen, geweldenaars waar veel mensen bewondering voor hebben gehad, blijken gewetenloze criminelen. Jouw wereld staat op zijn kop, je bent in shock, onterfd, verdoofd, en zwaar in de rouw. Een begripvol mens zegt dan niet tegen jou: zie je nou wel.

Volhouden

Elke dag is een strijd. De bombardementen met piraten-gedachtevormen houden maar niet op in deze zee van corruptie. Ik word dagelijks omgeven door digitaal zwaar verslaafde mensen die zonder problemen bereid zijn hun menselijkheid stukje bij beetje te verkopen voor het volgende digitale snoepje dat onder hun neus wordt gehouden.

Dus soms schrijf ik, omdat dit een manier voor mij is om het contact met mijn hoger zelf beter te voelen en te ervaren. Ik kan mijzelf helpen door anderen te willen helpen. Dit is dus geen “service to others” waarbij je jezelf wegcijfert, in tegendeel. Wijsheid is inzicht in al die energetische processen waarbij je ervoor kiest om polariserende neigingen niet te voeden of te onderdrukken, maar te neutraliseren om dichter bij jezelf uit te komen of te kunnen blijven.

Oef, dat is keihard werken. Het zijn spannende tijden.

December 2019

Corona - een biowapen

Home