Coronavirus - een biowapen

Wie op zoek gaat naar waarheid in een zee van leugens moet een strategie hebben. Er zijn veel partijen met een onderliggende agenda, wat het speelveld ondoorzichtig maakt. Liegende leugenaars doen wat ze altijd doen.

Iemand die bang is om te sterven, gaat heel anders op zoek naar informatie over het Coronavirus dan iemand die niet bang is om te sterven, maar weet of hoopt dat hij bezig is een missie te volbrengen in samenwerking met zijn lichtfamilie.

Nieuwsbronnen en bio-oorlogvoering

Biowarfare is het voeren van oorlog met behulp van virussen die in een laboratorium zo zijn gemanipuleerd, dat ze specifieke doelen kunnen aanvallen. Je kunt een virus dat alleen dieren raakt, in een lab bewerken om het ook voor mensen schadelijk te maken. Bovendien kan je er van alles en nog wat extra bij meesturen. Dit is nanotechnologie van Big Biotech.

Bij het raadplegen van bronnen ben ik uitgegaan van het volgende. Wie niet op de hoogte is (of doet alsof hij niet of de hoogte is) van het bestaan van biowarfare en het standaard liegen van de media, is onbetrouwbaar. Gewone virologen en artsen zijn vaak onbewuste spreekbuizen van de Deep State.

De specialisten die op tv aan het woord komen weten niets over dit virus, behalve dat we er nog niet zo veel over weten. Maar een Chinese viroloog die weet dat China officieel de weg van bio-oorlogvoering is ingeslagen, en die weet van het bestaan van streng beveiligde biolaboratoria in China, heeft een verhaal dat vele malen interessanter is.

Zoekers naar waarheid (truthers) die bekend zijn met Deep State praktijken en tactieken, zijn fanatiek op zoek naar betrouwbare informatie. Sommigen staan in contact met het leger, anderen met buitenaardse groeperingen, weer anderen met hun informanten in China. Hun bevinden en inschattingen van de situatie zijn betrouwbaarder dan de updates via de reguliere media.

Wuhan

In streng beveiligde laboratoria over de hele wereld zijn domme virussen van vroeger vervangen door slimme minimonsters die op een gericht (RNA/DNA)doel af kunnen gaan. Ze kunnen ook minder racistisch discrimineren en worden losgelaten met een tijdklok om later actief te worden; of met een tijdklok om zichzelf na een bepaalde tijd uit te schakelen. Ze kunnen zich ook eerst alleen in stilte verspreiden en slapend blijven tot ze later van buitenaf worden geactiveerd.

Terwijl de media berichtten over besmette vleermuizen of slangen in een voedselmarkt in Wuhan, vertelde een viroloog uit China een ijzingwekkend verhaal over een extra beveiligd biowapen-laboratorium dat ook in Wuhan ligt. In dat lab wordt met het Cornonavirus gewerkt. Het beleid van China is dat men niet de weg van kernoorlog maar die van biowapens is ingeslagen. Dat is geen geheim dus.

Dit virus is geen natuurlijke mutatie. Dit is een product van Big Biotech. De viroloog vertelde dat men in China in een dergelijk lab zijn uiterste best heeft gedaan om te zorgen dat een vleermuizenvirus in combinatie met een genetisch gemanipuleerd ander virus zich nu wel kan hechten aan mensen. Ze waren er nog trots op ook. Dit soort doorbraken worden vaak ook nog eens gepatenteerd.

De incubatietijd van dit robot-killer-virus kan op een ongewone manier wisselend zijn; het kan zelfs zonder gastheer op gladde oppervlakken tot een maand overleven. Je hoeft nog zelf geen ziekteverschijnselen te vertonen om de ziekte te kunnen overdragen. Wie geneest van het virus heeft geen antistoffen opgebouwd en kan een tweede keer worden besmet. De tweede keer blijkt dodelijker. Dit geeft aan dat een vaccinatie volgens het normale principe totaal niet werkt of zelfs extra gevaarlijk is.

China wilde aanvankelijk geen wetenschappers van andere landen toelaten om te helpen bij de bestrijding van de pandemie. Waarom? Een mogelijk antwoord op die vraag is, dat als men toegeeft hoe het virus zich werkelijk gedraagt, zelfs niet-virologen door kunnen krijgen dat dit bio-oorlogvoering betreft. En als blijkt dat dit virus uit een Chinees lab komt, ook al is het per ongeluk of door tegenstanders verspreid, dan zou dat heel wat teweeg brengen.

China in staat van oorlog

China heeft alles rigoreus aangepakt. Wel te traag, te langzaam in actie gekomen volgens velen, maar toen men eenmaal begreep wie hun tegenstander was, namelijk dit biowapen, heeft de partij het onmiddellijk de oorlog verklaard. China is dus letterlijk in staat van oorlog.

Het is verboden voor Chinezen om een foto te verspreiden, iets te retweeten tenzij het informatie van de staat betreft, of om verslag te doen via social media van wat er gebeurt. Het is verboden voor ex-patienten, artsen en verplegend personeel om interviews te geven aan de pers. Iedereen moet zich in zijn woning opsluiten en kan worden gecontroleerd. Wie koorts blijkt te hebben, wordt overgebracht naar een gevangeniskamp/ziekenhuis zonder verplegend personeel.

Wat is er nou echt gebeurd?

Is dit een wanhoopsdaad of afleidingsmanoevre van de Deep State in Amerika? Of is het een doelbewuste aanval op de economie van China, die bezig was de wereld te veroveren?

Een deel van de anti-5G beweging heeft de conclusie getrokken dat, aangezien 5G in China al wat langer is geactiveerd, er nu slachtoffers en doden vallen. Men zou het virus als smoes gebruiken om de hoge sterftecijfers te kunnen verklaren.

Anderen geloven dat het om een ongeluk gaat waarbij dit virus in China uit het lab is ontsnapt. Het kan ook gaan om een overval op het biolab in Wuhan dat akelig uit de hand is gelopen, of het kan zijn dat het virus genadeloos en doelbewust op de eigen bevolking is losgelaten. De Deep State in China zou dit zelf zeker niet zo bedoeld hebben, want voor hun plannen om 5G in te voeren en de Internet of Things, om zo de wereld te kunnen koloniseren vanuit cyberspace, is een onwaarschijnlijk hoge productie aan apparatuur nodig. Allemaal Made in China. De I-Phone productie ligt op zijn gat en de I-Phone winkels in China zijn gesloten. Al die zenders (5G transmitters) die aan al die lantarenpalen door heel Europa geplaatst zouden moeten worden, wie gaat ze produceren?

Een verwante theorie is dat deze virusverspreiding geen ongeluk was maar een gerichte aanval, bedoeld om de economie van China plat te leggen en te voorkomen dat China binnen 10 tot 20 jaar de hele wereldeconomie zou gaan beheersen. In dat geval zou het gaan om een oorlog tussen rivaliserende draconische groepen, die zich in verschillende delen van de wereld hebben ingegraven.

Een bericht van Simon Parkes van 24 februari 2020 wijst in die richting. In China hebben een aantal Dragon Societies (geheime broederschappen van de Draak, verbonden met Reptiliaanse groeperingen), namelijk de White Dragons en de Red Dragons, aangekondigd dat ze degenen die achter het loslaten van dit virus zitten, zullen opsporen en executeren.

Nog een theorie is dat in Amerika de Qanon beweging groeit en dat de Deep State daar wordt opgerold, gearresteerd en berecht. Bovendien stevent Trump af op een overweldigende overwinning in de presidentsverkiezingen dit jaar, omdat hij voor veel banen heeft gezorgd, voor belastingverlagingen, plaatselijke initiatieven en activiteit. De Deep State in Amerika moet hier wel een stokje voor steken en had al plannen klaarliggen voor wereldwijde afleidingsmanoevres. Op de lijst van mogelijkheden stond een buitenaardse holografische invasie (in scene gezet dus); onthullingen over Antarctica; of een pandemie door middel van biologische oorlogvoering.

Veel stof om over na te denken. De greep naar de macht door de hele wereld te overspoelen met producten onder de marktprijs en oneerlijke concurrentie is nu wel een halt toegeroepen. Ik denk dat weinig mensen door hadden hoe afhankelijk we ons hadden gemaakt van China.

De stille oorlog is nu minder stil,
maar de informatieoorlog duurt voort.

1 maart 2020

Update: 15 maart 2020
Volgens de bronnen van Simon Parkes is het virus afkomstig uit het lab in Wuhan en heeft een medewerker van dat lab zich laten overhalen om voor veel geld dit biowapen te verkopen. Omdat hij zich veilig wilde voelen tijdens de onderhandelingen met de koper, koos hij de voedselmarkt uit die vlak bij het lab ligt. De onderhandelingen liepen uit de hand, de man werd door de koper doodgeschoten, en toen dat gebeurde viel de glazen buis met het virus kapot op de grond. Het is dus niet gelogen dat het virus vanuit die markt is verspreid.

De verspreiding van dit virus via China was een ongeluk, maar het originele plan van de Deep State was om dit virus los te laten in een ander land om de wereldeconomie te verpletteren. Er zijn meerdere versies van dit virus en een vreselijke, dodelijke versie is los gelaten in Iran; mogelijk met behulp van piepkleine drones. 8% van de besmette mensen gaat daar dood en dit is het virus dat ook in Italia terecht is gekomen, en zo in de rest van Europa.

Het gebruik van mondkapjes is belangrijk. Dit is een biowapen, het is geen gewoon virus zoals de griep die we kennen, en het is veel besmettelijker. Dit virus is afkomstig van een slang, en mensen kunnen het meer dan eens oplopen. Als je verkouden bent en een loopneus hebt, dan is dat niet dit virus. Als je het hebt, dan heb je een droge hoest en er zit geen slijm in je neus of je keel. Mensen die dit niet serieus nemen of denken dat de Deep State hier de boel aan het opkloppen is, hebben niet door dat dit een biowapen is. Het gaat hier niet om een griepje.

Een buitenlandse website haalde onze premier Rutte aan als een regeringsleider die gewoon zijn eigen feiten zat te verzinnen: "kinderen kunnen het virus niet overbrengen naar volwassenen!!" Wat een onzin. Zou hij het zelf geloven of weet hij dat hij liegt? Zouden de Nederlandse virologen weten welke rol ze spelen?

De versie van Simon Parkes verklaart iets dat mij dwars zat. Toen het virus de kop opstak in Wuhan, deden de media wereldwijd alsof er niets aan de hand was. En toen opeens, van de ene dag op de ander, werd het een vreselijk virus dat ons allemaal bedreigde en dat vooral niet mocht worden onderschat, gevolgd door draconische maatregelen in steeds meer landen.

Als het virus per ongeluk in China is losgelaten, maar het plan van de Deep State in Amerika was wel om het ergens anders in de wereld los te laten om een enorme economische crash te veroorzaken, dan duurde het even voor de media hun paniekboodschappen in koor begonnen te lanceren. Compleet met gifgroene virussen die op de achtergond van de nieuwslezer rondzweven, of die worden geprojecteerd over foto's van winkelcentra en marktpleinen. Zo ziet een gecoordineerde aanval van de media via de Deep State propaganda-nieuwskanalen eruit. Het hoofdscript was nog steeds bruikbaar. Sociale isolatie, enorme vluchtelingenstromen, afschaffen van contant geld, verplichte vaccinaties - al die plannen konden gewoon doorgaan.

De White Hats laten deze Black Hats natuurlijk niet zo maar hun gang gaan. Een mogelijk scenario is dat de White Hats de media gaan overnemen en hun versie van het verhaal gaan vertellen. Een ander mogelijk gevaar dat op de loer ligt is dat de Deep State het internet plat gooit om tegenstand volkomen de kop in te drukken.

Wat er ook gebeurt - zoek steeds doelbewust dat contact met je hoger zelf.
We zitten midden in een oorlog die veel dimensies en tijdlijnen omvat. Wat er ook gebeurt - blijf fearless in the midst of darkness.Rhapsody

Home