Rhapsody

Er komt een tijd waarin iedereen die hier nog is
wegduikt om zichzelf te beschermen
De lichtwezens weten diep vanbinnen
hoe ze zich terug moeten trekken
en hun leven vereenvoudigen

De bedriegers en zij die zich hebben laten bedriegen
zullen in paniek raken.
Degenen die oprecht hebben gewacht
zullen verheugd en blij zijn,
dat dit alles ten einde komt.

Amitakh, 2011


De bron van alle corruptie
is de corruptie van de geest van de Grote Samenzweerders,
die helemaal doorfiltert tot in deze werkelijkheid.

Het oplossen van dit probleem van corruptie
is een proces dat ook door middel van de geest (mind)
zal moeten gebeuren.

Het kan niet worden opgelost
door een wereld weer eens te eindigen
want dan zou de corruptie alleen maar
opnieuw worden gerecycled.

De oplossing is het einde van de corruptie
het einde van alle lijden
het einde van de dood.


Amitakh, 2014

Als iedereen wakker wordt

De Kosmische Bloedzuiger voelt zich thuis in een wereld vol digitale schoonheid. Hij vindt zichzelf geen Manipulator, maar een geweldige Schepper van Gewenste Uitkomsten. De kern van zijn probleem is dat hij zelf geen scheppingskracht heeft, maar dat is hij vergeten omdat hij daar lang geleden een oplossing voor gevonden heeft.

Hij heette scheppend lichtbewustzijn welkom, welkom in zijn grote Sound and Light Show! Welkom in zijn Kermiswereld van vorm, tijd en ruimte! Alles hier draait, verblindt en verleidt. Bewustzijn met scheppingskracht is binnengelokt om te helpen deze werkelijkheid draaiende te houden volgens instructies van de Dikke Teek.

Er volgde val op val op val in bewustzijn van al die onbewuste scheppers. De Piraat heeft nu al zo lang deze corrupte ruimte-tijdvelden beheerd, dat hij is vergeten dat hij zelf geen Schepper is maar een Bedrieger.

Als dat gevallen en gevangen bewustzijn uit zijn sluimertoestand ontwaakt, is de wereld van de Kosmische Piraat verdwenen. En dat is geen chaos, het is een opluchting.

Bohemian Rhapsody

Opeens wist ik wat de tekst van dit lied van Queen betekent. Ik luisterde met nieuwe aandacht naar de home isolation versie van Og3ne. Opeens begreep ik wat miljoenen, miljoenen mensen door de jaren heen, inclusief ikzelf in mijn jeugd, nu al bijna een halve eeuw hebben lopen meebrullen. Het kan toch niet waar zijn.

We zingen uit volle borst mee hoe een mind control slachtoffer in de klauwen van een Illuminati-familie vaste rituelen moet ondergaan. Verzorgers, opvoeders en handlers hebben zelf ook een getraumatiseerde jeugd gehad en daardoor is hun geest gefragmenteerd, letterlijk opgedeeld in hokjes. Op esoterisch niveau hebben die matrix-hokjes de vorm van een honingraat.

Delen van jou kunnen daardoor dingen doen waar andere delen van jouw persoonlijkheid niet eens iets vanaf weten. De componenten van jouw leven staan van te voren vast. Er wordt een script gevolgd. De meesters die gediend worden, zijn astrale gevallen engelen die we demonen noemen.

Vroeg in een incarnatie wordt een mens zo behandeld en mishandeld dat hij zijn eigen mening niet meer vertrouwt. Dan weet je niet meer wat echt is en wat jij je maar inbeeldt. Wie aardig voor je is en je eten geeft, staat ook de mishandelingen toe. Liefde kan geen gewone liefde meer zijn. Een moeder is geen gewone moeder. Ze kan van slag zijn omdat ze op een verknipte manier toch van haar kind houdt, maar ook voor haar gaat het leven gewoon door (Carry on, carry on ... as if nothing really matters).

Als je ouder bent, moet je ingewijd worden door iemand te vermoorden door hem te helpen offeren (I just killed a man). Tijdens dat ritueel wordt er een portaal geopend dat een verbinding met jouw lichaam maakt. Daar hoort een kundalini-activatie bij (sends shivers down my spine) en vanaf dat moment is er een demon, een lager astraal wezen, die jouw lichaam mede in bezit neemt. Een machtiger demon heeft deze dienaar voor jou gereserveerd: Beelzebub has a devil put aside for me.

De getrainde delen van de versplinterde persoonlijkheid moeten ervoor zorgen dat het lichaam kan voorbestaan in deze dimensie, want de demon zou als enige bestuurder van dat lichaam nogal opvallen. Jij moet zorgen dat hij zich kan uitleven zonder dat anderen het zien. Je bent getraumatiseerd en je herinnert je niet alles wat er gebeurt, maar flarden van de verschrikkingen kunnen soms wel tot jouw bewustzijn doordringen. Je wilt ontsnappen en smeekt om hulp, maar dat zal je niet lukken: No! We will not let him go.

Je hebt geen keus, je zit gevangen. Je moet verder. En dat kan alleen als je niet langer probeert om jezelf te bevrijden. Je accepteert jouw lot:
Nothing really matters.
Anyone can see ...
nothing really matters to me.


Ontwaken: bevrijding van bewustzijn

Hoeveel mensen die wij kennen van de tv en het nieuws en film en de muziekindrustrie hebben deze pijn en dit ritueel moeten ondergaan? Ik durf er nauwelijks over na te denken, maar dat is precies waar het duister al die tijd op heeft kunnen rekenen.

Er is een niveau waarop dit alles omkerende zwarte bewustzijn tegen ons kan zeggen: mens, doe niet of je van niks wist. Je hebt er uit volle borst over meegezongen en je daarbij uitstekend vermaakt.

Wat betekent dat?
Het betekent dat je jouw kop niet langer in het zand moet steken. Als jij niet wilt weten wat er gebeurt omdat het zo erg is, dan kan dit maar eeuwig doorgaan. Er komt een heel confronterend moment aan waarop je wel moet willen weten.

Nothing really matters to me?

Als het goed gaat met mijn kinderen, dan maakt het niet uit wat er gebeurt met kinderen elders in deze wereld?

Als ik maar kan overleven in mijn lijf, dan maakt het niet uit wat die gestoorde gek kan uitvoeren in zijn tuinhuisje ergens in the middle of nowhere??

Maar verdorie, wij zitten zelf ook in dat tuinhuisje!
Wij weten ook niet wat echt is en wat fantasie!
Tot we besluiten het wel te willen weten.

Als ontwaken van het massabewustzijn de eerste fase is
van het proces van die stekker die eruit gaat,
dan wordt het toch echt hoog tijd om wat meer lawaai te maken.

Be Ready
Be Strong
Be Hopeful
Be Steadfast

15 april 2020Social engineering: virusontkenners versus bange brave burgers
Home