Disclosure

Het vak geschiedenis zoals we dat op scholen leren
is uitermate saai, saaier kan bijna niet.
Maar uitvogelen hoe geschiedenis door de eeuwen heen
is gemanipuleerd, verdraaid of verzonnen -
dat is interessant. Interessanter kan bijna niet.
- Michael Tsarion

Waarom denkt de gemiddelde mens
dat hij ergens van op de hoogte zou moeten zijn?
Een slaveneigenaar brengt geen verslag uit
aan zijn slaven.
- Carissa Conti

Geruchten

Het gonst van de geruchten in het UFO-leger-circuit over een gigantisch “disclosure event” dat voor de deur staat: het opentrekken van die beerput onder de regering van Trump. Waar of niet waar? Gaat het deze keer echt gebeuren? Er zijn toch meer van dergelijke aankondigingen geweest. En die liegende leugenaars konden steeds hun gang blijven gaan of werden onttroond door andere liegende leugenaars.

Maar die beerput, daar zit nogal wat in. Houd je vast. De aanwezigheid van buitenaardsen, tijdmanipulaties, onderdrukte technologie, georganiseerde misdaad door zittende regeringen met betrekking tot drugs, mensenhandel, kinderarbeid, orgaanhandel, pedofilie en satanisme. Oeroude vormen van mind control, niet alleen door geschiedenisvervalsing en het doelbewust verspreiden van foute informatie via universiteiten, het onderwijs en het beheersen van de reguliere media, maar ook middels subtielere vormen van frequentie-manipulatie. En dan is daar ook nog het plan dat al in uitvoering is om de slavenbevolking terug te dringen via vaccinaties, moderne smart technologie en meer. We leven in een uitzonderlijk werkelijkheidsveld dat is gebaseerd op duistere, corrupte gedachtevormen.

Twee manieren om het volk in bedwang te houden

Er zijn grofweg twee Reptiliaanse of Draconische manieren om de slavenbevolking te beheren. De ene werkt met geweld, terreur, het zaaien van angst, het achterhouden van informatie en waarheid, martelen, executeren of gevangen zetten. Zo wordt een mens gedwongen zijn individuele vrijheid op te geven. De andere methode kweekt scharrelslaven. Je wakkert alle mogelijke verslavingen aan, levert drugs en veel nutteloos vermaak zoals domme quizzen, loterijen en sportevenementen, moedigt egoistisch narcisme aan en laat het gepeupel een hol leven van oppervlakkigheid vieren. Niemand leest nog een boek of gaat op zoek naar diepgang of waarheid.

Onderdrukken middels amusement in plaats van geweld kost minder energie en kan toch effectief zijn. Als passende programmeringen zijn geďnstalleerd dan heb je geen cipier meer nodig. Mensen worden als tamme kippen, scharrelslaven die hun kooi gewoon uit mogen. Ze mogen met vakantie naar het buitenland, want ze hebben een hok waar de grote baas het hebben wil en ze gaan er toch zelf weer in zitten. Deze blij-in-de-wei kippen denken immers dat ze vrij leven in een democratisch land.

Disclosure: liever een waarheidsbom of stap voor stap?

Als er massa-arrestaties op ongekende schaal komen, gevolgd door het openbaar maken van de manier waarop de slavenbevolking al die tijd is onderdrukt en bedonderd, dan zal de reactie van een blij-in-de-wei kip totaal anders zijn dan die van een slaaf die maar al te goed wist dat hij van zijn vrijheid was beroofd en werd voorgelogen.

De meningen zijn verdeeld over de vraag of die openbaarmaking snel en compleet moet zijn of geleidelijk. Heeft een allesomvattend waarheids-bombardement de voorkeur, of zou dit in kleine stapjes moeten gebeuren, om een complete chaos en gevaarlijke situaties te voorkomen? De mate waarin je verstrengeld zit in mind-control programma's is hier de sleutel tot een zinnig antwoord.

Als je al bekend bent met de inhoud van de beerput, of in elk geval met delen ervan, dan zal je eerder geneigd te zijn om te zeggen: kom maar op. Nou is het echt uit met de leugens en al die mooie woorden. Gooi alle stinkende rotzooi nu maar op tafel, ik eis nu echt nieuws zonder leugens. Laat anderen niet bepalen wat ik wel of niet mag weten en in welke volgorde. Geen geklets dus zoals: dit onderwerp laten we nog even met rust, want dat staat voor volgend jaar of over drie jaar pas op de agenda om te worden onthuld.

Maar als jouw vraag is: “Hoezo, wat moet er dan allemaal worden onthuld? Waar ben ik dan over voorgelogen?” dan zit het er dik in dat je al die heftige informatie niet zal kunnen verwerken. Het is gewoon te veel en dan draait de persoonlijkheid door. Daar horen extreme reacties bij, varierend van koppige ontkenning, dollemansacties, wanhoop en paniek, tot het plegen van zelfmoord.

Psychopaten en robots

Heb je je vaker afgevraagd hoe een psychopaat denkt en functioneert? Hoe ga je om met mensen uit je eigen omgeving, die trekjes vertonen van deze gevoelloosheid en het idee dat alles en iedereen mag worden gebruikt en gemanipuleerd? Daarbij komt nog dat een groot deel van de mensen uit je omgeving geen echte bezieling meer heeft. Dat zijn robots met een soort gekopieerd bewustzijn dat goed lijkt te functioneren, tot je ze in de ogen kijkt en ziet dat hun leven in deze incarnatie het enige leven is dat ze kennen. Genieten van dag tot dag is echt hun enige logische agenda, want dood is voor hen echt dood.

In tijden van nood, als het er echt op aan komt, dan zal een lichtwezen contact zoeken met zijn spirituele familie en zijn eigen hoger zelf. Als je weet dat je in essentie bewustzijn bent dat in deze incarnatie is verbonden met dit lichaam, deze persoonlijkheid, dit geslacht, dit beroep, deze familie-verbanden, maar dat dit alles bij deze incarnatie in dit hologram hoort, dan ga je heel anders om met informatie die mogelijk levensbedreigend kan zijn. Schokkende onthullingen geven jouw aardse persoonlijkheid het gevoel dat de grond onder je voeten wegzakt en je je nergens aan kunt vasthouden. Maar echt lichtbewustzijn gaat dan de strijd aan en kiest voor waarheid, ook al geeft dat geen veilig fijn gevoel, ook al is de toestand nog vele malen erger dan je had ingeschat.

Erger dan erg

Sociopaten die het hier voor het zeggen hebben, maken misbruik van de kinderlijke onschuld en goedheid van normale mensen. Ze doen dingen die een normaal mens gewoon letterlijk niet zou kunnen bedenken! Het komt niet in hen op om te geloven dat deze wereld zo in elkaar zou kunnen zitten.

Een schandaal met misbruik van kinderen in de Katholieke kerk kan je dan niet in zijn verband beoordelen. Je gaat ervan uit dat dit een rotte appel in de mand moet zijn en niet dat de Kerk een duistere organisatie is met een lange geschiedenis van kindermisbruik verbonden met weeshuizen, straatkinderen en allerlei liefdadigheidsprojecten.

Je bent geprogrammeerd met het idee dat het Rode Kruis een “goed doel” is en dan kan je je niet voorstellen dat wanneer een colonne van het Rode kruis een rampgebied in trekt, bijvoorbeeld na een aardbeving of overstroming, er dan grote groepen volwassenen en kinderen kunnen worden geoogst voor de mensenhandel. Er komt gewoon een lange lijst met vermisten en van deze mensen zal nooit meer iets worden gehoord. Veel mensen weigeren te geloven dat dit waar kan zijn.

Hapje voor hapje door de duistere brij heen eten

Programmeringen worden in lagen ingebracht. Laag na laag na laag na laag. Jouw bewustzijn is in compartimenten verdeeld, waardoor je tegenstrijdige informatie kunt opbergen zonder het te verwerken. Westerlingen kunnen Chinese mensen ongelooflijk intelligent vinden omdat ze zo goed zijn in wiskunde, maar tegelijkertijd ongelooflijk dom omdat ze geloven in subtiele energie in en rond het lichaam en drukpunten en homeopathie en meer van die vage nonsens, gebaseerd op niet-bewezen theorien. Die twee tegengestelde vooroordelen passen helemaal niet bij elkaar, maar dat zit een geprogrammeerd mens totaal niet dwars.

Als het mind control programma van de ene op de andere dag zou kunnen worden ontmanteld, dan zou dat voor de meeste mensen rampzalig zijn. Denk je eens in dat je opeens begrijpt dat locatie en tijd jouw gevangenis is geweest die jou in jezelf heeft verdeeld, tijdens al die incarnaties die je hebt voltooid of aan het voltooien bent. Denk je eens in dat van het ene moment op het andere jouw derde oog zich opent voor deze vieze stinkende waarheid verdraaiende beerput-brij die hier jouw leefomgeving is.

Als er een waarheidsbombardement komt, dan zal iedereen op individueel niveau zijn eigen tempo van verwerking moeten proberen te bepalen. Het afbreken van al die mentale tussenschotjes, opberghoekjes en lagen programmeringen mag niet te snel gaan, want dat kan een mens simpelweg niet verwerken. Als je te veel overspoeld wordt, gaat vanzelf het loket dicht. Zo werkt onze menselijke persoonlijkheid hier in dit werkelijkheidsveld. Jezelf en elkaar helpen en steunen is nodig om de waanzin op afstand te houden.

Ik heb wel geleerd dat relativerende humor een bijna noodzakelijk instrument is om dit proces te kunnen doorstaan. Ik zag een filmpje van iemand die het had over de “Mahaharslanding” en ik vond dat een meestelijke vondst, want alleen maar boos of zwaar gefrustreerd zijn omdat men op het nieuws weer eens tegen je heeft gelogen over een neplanding op Mars is tenslotte niet zo zinvol.

Volhouden dus. Liegende leugenaars gaan niet stoppen met liegen, ook niet in het nieuwe jaar.

Januari 2019

De Q-beweging, QAnon, Trump en de stille oorlog ... waaaat?
Home