Q, de Q-beweging, Q-Anon, Trump
en de ‘stille oorlog’– waaaat?

Met stijgende verbazing probeer ik te volgen wat er allemaal gebeurt. Wat is hier aan de hand? Wie is die Q, het Q-team, QAnon en is men werkelijk achter de schermen bezig om al die tentakels van het onversneden kwaad aan te pakken en ondertussen een tipje van de sluier op te lichten?

Zelfs als je alternatieve media volgt, dan heb je misschien nog nooit van Q gehoord. Maar dan ben je in elk geval al wel jaren en jaren bezig geweest puzzelstukjes te verzamelen over de ware aard van de wereld waarin je leeft. Als je dat namelijk hebt gedaan, dan weet je ondertussen hoe je hier wordt bedonderd, gemanipuleerd en gehersenspoeld. Dan wist je al dat duistere piratenbendes zich verrijken ten koste van de mens, die zich vaak niet eens bewust is van het feit dat hij een scharrelslaaf is.


De Q-beweging volgens de grote nieuwszenders

In Amerika kunnen zelfs de grote zenders niet meer om de Q-beweging heen. Een paar koppen:

“Trump’s Tampa Rally was full of Insane Conspiracy Theorists”(July 2018)
(Trump’s Politieke Bijeenkomst in Tampa zat vol Waanzinnige Samenzwerings-theoretici)

“We Are Q: Conspiracy Cult leaps from the Internet to the Crowd at Trump’s MAGA Tour” (Aug 2018)
(Wij zijn Q: Samenzweringssekte springt over van het internet naar de menigte tijdens Trumps MAGA-tour) (MAGA = Make America Great Again)

Apocalypse in America: The Smell of Fascism in the Pro-Trump QAnon Conspiracy (Jan 2019)
(Het einde van de wereld in Amerika: De Geur van Fascisme in de Pro-Trump QAnon Samenzwering)

Google het maar eens, als je al die “samenzweringsidioten” met eigen ogen wilt zien: (Afbeeldingen) Trump en Q of QAnon.

Wikipedia noemt QAnon een “extreem rechtse samenzweringstheorie” en beweert glashard dat het gaat om een sekte vol randdebielen die ver van het padje af zijn. De beweging zou “baseless, unhinged and evidence-free” zijn (ongefundeerd, slaat nergens op, bewijzen zijn nergens te vinden). Hm. Bewijzen voor wat? Daar hoef je natuurlijk niet al te diep op in te gaan als het om gevaarlijke gekken gaat. Trump wordt een samenzwerings-goeroe genoemd met goedgelovige volgelingen die heel gevaarlijk kunnen worden. Hm. Bangmakerij, ook een bekende truc.

Het begin van de onthullingen: manipulatie van “het nieuws”

Q post regelmatig (“Q-drops”) sinds oktober 2017. Velen zijn het erover eens dat Q niet een enkel persoon is maar een team van specialisten die dicht bij Trump staan. Het Q-team spreekt in raadselen, stelt vragen, heel veel vragen, roept niet alleen het Amerikaanse volk maar eigenlijk iedereen op om zelf onderzoek te doen en kritisch na te denken. Tijdens die zoektocht naar waarheid krijg je van Q regelmatig aanwijzingen, clues, gecodeerde informatie.

Een clue die Q aan het begin gaf was: “Project Mockingbird. Wat is dat?” Onderzoek het, adviseert Q. Jawel, het eerste doel van het Q team voordat er sprake was van een Q-beweging, was een directe aanval op de grote nieuwszenders in Amerika (MSM = MainStreamMedia). Q begon met het ontmaskeren van Fake News, de “infowars deception”, het toepassen van verschillende technieken om de scharrelslaven onwetend te houden van wat er werkelijk speelt.

Een kleine groep mensen weet allang dat onze nieuwszenders in handen zijn van een machtige Elite die bepaalt wat er op het nieuws komt. Maar als je dat niet wist, dan krijg je een dreun te verwerken: is dat echt zo? Kan dat waar zijn? Heb ik al die jaren gretig uitgezien naar mijn krantje en dagelijks genoten van een portie lariekoek? Als er hier een bom wordt gegooid of een paar scholieren worden neergeknald, moet ik dan eigenlijk ergens anders zoeken naar wat er echt in de wereld gebeurt?

Dat zijn schokkende momenten voor onze persoonlijkheid en daarom is gevoel voor humor belangrijk, evenals het onderzoek naar wat Mind Control met je doet. Programmeringen en betoveringen worden laag na laag aangebracht terwijl jij denkt dat je ergens anders mee bezig bent. Het is ons allemaal overkomen en het bombardement met programmerende frequenties gaat non-stop door. Als je dat beseft, dan neem je het jezelf misschien minder kwalijk dat je overal in getrapt bent.

Trump en de media

De Elite doet al jaren enorm zijn best om Trump af te schilderen als een seksistische, racistische leugenaar die met zijn slogans alleen maar domme dutters, ontevreden onbenullen en gevaarlijke gekken aanspreekt. De grote zenders en kranten halen alle lage streken uit de kast die ze maar kunnen bedenken.

Een voorbeeld, om te laten zien hoe dit werkt: Trump bezoekt Japan en staat met de eerste minister bij een vijver vol kostbare koi karpers. Beide heren krijgen van een bevallige dame een klein bakje vissenvoer met een lepeltje. Een Japanse traditie. Beide heren gebruiken het lepeltje om de vissen te voeren, maar als het laatste restje voer niet meer in het lepeltje past draait Trump het bakje om en geeft dat zo aan de vissen.

De grote media in Amerika lieten beelden zien van de Japanse eerste minister die lepeltje voor lepeltje voert. Dan komt er een beeld van Trump die het hele bakje omdraait. Wat een grote onbeschofte boerenpummel is hij toch! En zo doe je dat. Je laat de gemonteerde beelden voor zich spreken. Zo kan je naar beelden kijken die je “met je eigen ogen ziet” en toch ernstig worden voorgelogen.

De Mockingbird Leugenaars zijn getraind om te liegen door alleen datgene te laten zien wat ze willen laten zien. Men weet donders goed dat wanneer het publiek eenmaal geprogrammeerd is, je gewoon iemand aan het woord kunt laten zonder dat de woorden van deze persoon in hun eigen context en betekenis zullen aankomen bij het publiek. De grote nieuwszenders kunnen dan beelden laten zien van Trump die roept naar Mockingbird Reporters (van CBS, NBC, Fox, ABC, CNN etc): “You are fake news!” en niemand begrijpt wat hij werkelijk zegt. Zo kan Trump worden weggezet als iemand die zo maar uit het niets beschuldigingen uit. Bij het voorgeprogrammeerde publiek versterkt dat de ingelegde boodschap: deze man zou geen President van de VS mogen zijn!

In Nederland krijgen we ook alleen de anti-Trump versie van het verhaal te zien en mensen die niet dieper duiken in wat er in Amerika gebeurt, trekken dan conclusies zoals de Deep State dat wil. We krijgen rare verhalen over een Muur die deze idiote Trump wil bouwen bij de grens met Mexico en we zien beelden van een stroom zielige vluchtelingen, terwijl we niets horen over de wederzijds bevredigende handelsafspraken die Trump met Mexico heeft gemaakt. Natuurlijk niet, want dit past niet in hun anti-Trump verhaal: men wil hem niet wegzetten als een sucesvolle zakenman die weet dat een goede handelsrelatie werkt als beide partijen er baat bij hebben. Mexico is blij met de deal.

De Q-aanhangers krijgen steeds meer informatie over wat er werkelijk bedoeld wordt met die muur, “The Wall”. De rest van de wereld heeft geen benul. Ook hier kan de Mockingbird Media beelden laten zien van die gevaarlijke gekken onder de Trump aanhang die met de slogan “Build the Wall!” rondlopen. Je kijkt ernaar en als je je afvraagt waarom deze mensen er zo gewoon uitzien en het er zo veel zijn, dan trek je misschien de voorgeprogrammeerde conclusie dat het barst van de gekken en onevenwichtige mensen in de wereld.

Je begrijpt nu ook waarom deze “tweetende President” geen gebruik maakt van de MSM om zijn aanhangers toe te spreken. Hij tweet omdat hij weet dat zijn berichten op tv standaard vervormd worden. Hij heeft bij zijn inauguratie gezworen om het Amerikaanse volk rechtstreeks te dienen. Die eed hebben de meeste van zijn voorgangers niet afgelegd...

The Great Awakening (Het Grote Ontwaken)

Zou jij jezelf bestempelen als een samenzweringsrealist? Dan weet je van al de boze plannen en praktijken van banken, grote bedrijven, de chemische industrie, de gezondheidszorg, vaccinaties, Monsanto en zijn genetisch gemanipuleerd voer, de programmeercentra die wij universiteiten noemen en het onderwijssysteem, de elektronische oorlogvoering en ga zo maar door.

Als je dat allemaal of veel daarvan weet, dan heb je ook vaak genoeg ervaren dat er dingen zijn die je niet tegen iedereen kunt zeggen. Dat je met de meeste mensen om je heen, op je werk en ook in je familie en vriendenkring, niet kunt praten over veel van deze onderwerpen. Veel mensen zijn als robots, betoverd, murw geslagen, energetisch leeg geroofd, emotioneel bespeeld, mentaal suf geprogrammeerd. Ze zijn bezig te overleven en dan moet jij vooral niet met die rare samenzweringspraatjes komen.

Als je zou zeggen: Hee, weet je dat er wel degelijk censuur bestaat in Nederland? En dat ook het internet bij ons is gecensureerd? Het lijkt of we mogen zeggen wat we willen, maar dat is helemaal niet zo? En wat denk je van: hee, weet je wel dat er ook andere dimensies en tijdlijnen bestaan? Dat wij leven in een hologram, in een heel ingewikkelde computersimulatie, waar ons bewustzijn in gevangen zit net als in de Matrix? Wist je dat veel science fiction films eigenlijk documentaires zijn? Nee, zo’n boodschap gaat niet aankomen. Doorgeprogrammeerde mensen moeten eerst ontwaken. Langzaam gaan beseffen in welke situatie we ons hier bevinden. En tot het zo ver is, zijn ze doeltreffend geprogrammeerd om deze informatie niet binnen te laten.

Q is begonnen de “samenzweringsgemeenschap” (conspiracy community) als eerste aan te spreken. Waarom? Omdat deze groep minder geprogrammeerd is dan de rest van de bevolking. Deze groep weet dat jezelf deprogrammeren een hele klus is en dat het nooit helemaal zal lukken. Soms zal je begrijpen dat iets een programma is, zonder dat je dat programma kunt ontmantelen. Maar je kiest daar wel voor, liever dan dat je je zonder bewustzijn aan opgelegde programma’s onderwerpt.

Wat als er opeens een reden is om wèl te gaan praten met vrienden, familie en collega’s over wat er in je eigen regering gebeurt, met overweldigend bewijs erbij? Dan kan het grote ontwaken beginnen. Het lichtje dat in marginale groeperingen is ontstoken en hopelijk rustig wordt doorgegeven aan de hele bevolking. Daarom heeft de Q-Anon beweging het over The Great Awakening.

Piraten aan het roer: pak wat je pakken kan

Als je uitleg krijgt over D-Wave kwantumcomputers die bij CERN worden gebruikt, dan hoor je bijvoorbeeld bij een van de TED talks de directeur van dat bedrijf enthousiast vertellen dat je met die kwantumcomputers zo maar toegang krijgt tot andere dimensies of paralelle werelden. Daar is van alles te vinden dat je zo maar kunt meenemen naar deze wereld. Je valt daar ter plekke als het ware vanuit de schaduwen aan en voor men door heeft wat er is gebeurd heb je het al meegegrist en meegenomen naar jouw eigen werkelijkheidsveld. Is dat niet fantastisch?

Dat doet denken aan de tijd van de ontdekkingsreizigers die op zoek gingen naar andere gebieden om hun vlaggetje te planten en land in te pikken. Als er al andere wezens – planten, dieren of mensen – woonden in die gebieden, dan hadden die gewoon pech gehad. Wat je tegenkomt dat je waardevol vindt, kan je oogsten en meesleuren, en wat je niet kunt gebruiken kan je slopen of vermoorden. Dat is de mentaliteit waar we hier mee te maken hebben.

Wat nu als wij al heel lang in zo’n wereld leven waar duistere wezens al heel lang geleden hebben ingebroken om hier te kunnen pakken wat ze willen? Die wezens kunnen hier zelf niet zo maar rondlopen. Hun bewustzijn is kunstmatig en 100% parasitair. Ze hebben hier hulpjes, bedienden, persoonlijke slaven nodig die met behulp van rituelen en magie poorten kunnen openen naar hun wereld, die van de parasieten. En die zijn er. Ze hebben zich verschanst in geheime genootschappen en ze hebben net zo veel gevoel en mededogen als een mug. Mensen beschouwen ze als oogstbaar bezit. Wij zijn hun kippen en zij zijn de kippenfokkers.

Het Piratenbewustzijn onder vuur

Er zijn veel namen voor deze groep wezens. Het zijn de poppenspelers, die van achter de schermen aan de touwtjes trekken. Ze staan in deze wereld bekend als de Elite of de Illuminati; in Amerika noemt men hen nu vooral de Cabal en de Deep State. Op het politieke toneel hebben ze hun eigen spelers staan. Hun tentakels zitten in alle facetten van de samenleving. Hun wapens zijn fysiek geweld, maar ook betoveringen, chantage, mind control, drugs en verslavingen. Een goede mix dus van Orwell's 1984 en Huxley's Brave New World. Ze werken achter de schermen in alle landen op aarde en ze doen dat via . . . de geheime diensten en goede doelen. Logisch toch.

Dit heeft Q dus heel erg slim aangepakt. Nogmaals, ik kijk hier met verbazing en bewondering naar, zelfs terwijl ik mijn aangeboren wantrouwen heus niet uit het oog verlies! Want wat Q wil is geen chaos en paniek op straat, maar een revolutie die zowel op het fysieke als op het spirituele vlak moet plaatsvinden. Als je een mensenmassa in beweging wilt krijgen dan heb je lichtpuntjes nodig. Je begint bij een kleine groep mensen die al door heeft dat een machtige Elite aan de trouwtjes trekt en dat corruptie hoogtij viert. En dan laat je ze de ene na de andere ontdekking doen over de aard van de wereld waarin ze leven. Veel puzzelstukjes hadden ze al, soms al jaren. Je maakt het spannend, je geeft toe dat er echt sprake is van oorlog achter de schermen (a silent war) waarbij doden vallen, maar geeft ook duidelijk aan dat de zaken onder controle zijn en dat grote maffiabendes nu opgerold worden.

Q spreekt de mensen (the Anons, de anoniemen) aan als “Patriots” – Amerikanen die van hun land houden. Hij werkt met een serie pakkende slogans die de Elite geheel terecht de stuipen op het lijf jagen. Q geeft aan dat een deel van zijn boodschappen niet bestemd is voor de Anons, maar voor de Cabal. En daarbij gebeurt iets meesterlijks: Q vertelt hoe de Cabal met elkaar communiceert. Het is een geheimtaal. En hij moedigt de Anons aan, om die taal ook te leren spreken. Numerologie, symbolen, betoveringen. Leer de taal van je tegenstander en kijk eens hoe hard ze dan nog lachen als ze die domme sheeple (sheep/people) niet langer alles wijs kunnen maken.

QAnon, Trump en SB2

Het verhaal dat rondgaat binnen de Q-beweging is dat Trump kort nadat hij de verkiezingen had gewonnen in 2016, werd benaderd door een groep mensen uit het leger. Hij kreeg te horen dat overal ter wereld groepen zijn die zich al heel lang geleden hebben verenigd met het doel de Cabal aan te vallen en een einde te maken aan hun criminele activiteiten, waaronder drugs, kinder- en mensenhandel, orgaanhandel. Trump kreeg de vraag of hij wilde meewerken. Hij was namelijk de eerste president sinds jaren die geen onderdeel was van de Deep State. Trump zou ja hebben gezegd.

Sindsdien heeft hij de speciale bescherming van deze groep mensen en hoogstwaarschijnlijk ook buitenaardsen. Je hebt misschien vaker gehoord dat je niets van het wereldpolitieke toneel kunt begrijpen, als je de aanwezigheid van vele buitenaardse groeperingen naast de Deep State niet meeneemt in je beschouwing. John F. Kennedy is vermoord door de Deep State, en er zouden nu al drie moordaanslagen op Trump zijn verijdeld. De Mockingbird Reporters zullen ons daar zeker niet van op de hoogte stellen.

De raadsels en codes worden via de Q drops en de tweets van Trump en zijn vrouw verspreid. Spelfouten zijn codes. De MSM proberen Trump belachelijk te maken omdat de POTUS (President of the United States) niet zou kunnen spellen, alsof hij niet iemand in dienst kan nemen die zijn tweets controleert op spelfouten voor hij ze publiceert!

Een van de Q-volgelingen die het best in staat bleek om veel van de raadsels en puzzels op te lossen en codes te kraken, was iemand die zich SerialBrain2, afgekort SB2 noemt, een hele slimme wiskundedocent met een spirituele achtergrond en kennis van zowel de Bijbel als de Koran. Al snel kreeg hij bevestiging van Q en soms zelfs van Trump in zijn tweets – aanwijzingen dat hij op het goede spoor zat met zijn decoderingen.

De QAnon beweging heeft nu begrepen dat zo belachelijk veel mensen corrupt zijn, dat ze niet allemaal gevangen kunnen worden gezet. Maar de bezem moet wel door de politiek, het rechtssysteem, de politie, de medische wereld, de universiteiten, etc. Dat is ook een Q-leus: Drain the swamp. Het is een zompig moeras, maar het wordt nu aangepakt.

De Cabal tegen de Mensheid: WWG1WGA

Wat de boodschap van Q bijzonder maakt, is dat hij uitlegt dat de tegenstelling Democraten versus Republikeinen geheel kunstmatig is opgelegd door de Cabal. Er is geen “silent war” tussen mensen onderling, maar tussen de Cabal en de gehele mensheid. In het kamp van de Cabal worden mensen gehersenspoeld, maar ook bedreigd en gechanteerd, of verleid met een grote berg geld.

Nu de grote schoonmaak gaat plaatsvinden, moeten we ons niet laten verdelen, legt Q uit. Zo heeft de Cabal altijd zijn macht kunnen behouden: verdeel en heers. Maar als je begrijpt wat het doel van jouw onderdrukker is, kan je daar tegen in opstand komen. De Q-beweging bestaat dus wonderlijk genoeg grotendeels uit mensen die begrijpen dat Hillary Clinton (HRC=Hillary Rodney Clinton) deel uitmaakt van de Cabal en als zodanig moet worden berecht, maar dat de Democraten die op haar gestemd hebben, slachtoffer zijn van de hersenspoelpraktijken van de onderdrukkers.

De Q-fans zijn dus Trump-aanhangers die vechten tegen de Cabal en corruptie, en niet tegen de Democraten. De Democraten zijn daarentegen in de klauwen van de Cabal en dat zijn dus echte Trump-haters en ook haters van Republikeinen. Als zij beseffen wat er is gebeurd en ontwaken, zullen ze met open armen worden ontvangen door de Q-beweging. En je begrijpt nu ook waarom er paniek is ontstaan in de MSM, in Medialand in de VS. QAnon-mensen worden afgeschilderd als gevaarlijke gekken, leden van een samenzweringssekte, racistisch, seksistisch, en daar moeten we eigenlijk geen aandacht aan besteden!

Q was ook geniaal genoeg om te bedenken dat de slogan die al in veel revoluties is gebruikt hier te veel verkeerde associaties oproept. Dat is de oude slogan: United We Stand, Divided We Fall. Hij heeft een nieuwe slogan geïntroduceerd die wel hetzelfde betekent, maar het slaat op de mensheid in gevecht tegen de Cabal: Where We Go One, We Go All. WWG1WGA.

Is het mogelijk? Kunnen kippen hun kippenfokkers verjagen en zichzelf bevrijden? Of is dat per definitie niet mogelijk?
Wat betekent het als een groep kippen machtig genoeg wordt om de kippenfokkers te verslaan? Dan mag je hopen dat ze geen verborgen agenda hebben en eerlijk zijn geweest over hun bedoelingen.

Wordt vervolgd.
April 2019


Q en social engineering

Home