DE PLANETEN

De planeten in dit spel staan voor groepen corrupte gedachtevormen die moeten worden hersteld.

De aarde

Dit is het toneel, of het spelbord waarop we allemaal dit spel spelen. Alle mensen zijn deze planeet binnengevallen om veel verschillende redenen. De aarde als bewustzijn is zo vreselijk mishandeld dat ze keer op keer in bewustzijn is gevallen en nu gaat ze uitsterven, of misschien weer omhoog krabbelen in bewustzijn.

Sirius

Sirisch bewustzijn is in twee delen gesplitst. Een lichtdeel wil zich ontwikkelen, en hard werken in eenheid met elkaar, en iedereen laten bijdragen aan het geheel zodat het iedereen goed gaat. De wijzen staan aan het roer en wijzen de weg.

Het duistere deel wil vooruit komen ten koste van andere delen en wanhoopt bij de aanblik van grimmige zwartheid van zijn eigen schaduw. Dus besluit het keer op keer licht en duister te scheiden, delen af te snijden die niet goed functioneren en die achter te laten. Dit is het bewustzijn dat snelle sprongen wil maken opdat het zijn eigen vieze schaduw snel achter kan laten. Dit bewustzijn produceert de ene schijnascensie na de andere.

Sirische zaailingen:
1. Tibetanen
2. Inuit/Eskimo
3. Afrikanen
4. Noord-Amerikaanse Indianen
5. Zuid-Amerikaanse Indianen
6. Polynesiers
7. Aboriginals (Australie)

Pleiaden

Dit bewustzijn heeft lange tijd overleefd zonder veel vooruitgang te boeken. Het leeft al miljoenen jaren in de derde dimensie en blijft stabiel. Dit bewustzijn werkt hard aan het stabiel houden van de situatie met zo veel mogelijk harmonie. Er vindt geen evolutie plaats, maar de vibratie verlaagt ook niet.

Een kleine groep zeer onevenwichtige mensen zijn vanuit de Pleiaden naar de aarde gestuurd en hebben hier gewoond, waarbij ze voor een hoop ellende hebben gezorgd. Zij zijn de Anu of de Annanuki.

THE ANU
staan bekend als de Griekse en Romeinse goden. Zij zijn geen mythe, ze waren echte mensen, die hun levens konden verlengen door in te tappen op de levensenergie van anderen. Zij hebben op aarde de gedachtevorm van bezit verankerd, en ook die van consumptie en leven ten koste van andere levensvormen. Dit bewustzijn heeft met imperialisme te maken.

Alpha Centauri

Dit bewustzijn zouden wij in verband brengen met koudbloedigheid en starre familieverbanden. Er wordt voor je gezorgd dus je zult niet van de honger omkomen, maar je kunt niet gaan en staan waar je wilt. Grote machtige energievelden kunnen worden gebouwd door dit bewustzijn dat voornamelijk is verbonden met het DNA van mensen in het Oosten.

Albyreon

Genadeloos sterk magnetisme dat graag groots denkt. Dit wil bijeenkomsten met duizenden mensen tegelijk, gigantische groepen, en de hele wereld beslaan. Het kan de macht en levensenergie van anderen naar zich toe trekken.

Orion

De kille wetenschapper, die bereid is te klonen en nieuw leven te zaaien. Dit bewustzijn wil ingrijpen in de natuur om een nieuw evenwicht te scheppen, ongehinderd door enig echt inzicht in de situatie. Deze wetenschappers hebben leven in onze oceanen gezaaid dat hier helemaal niet thuis hoort. De koraalriffen en fel gekleurde vissen horen niet bij het oorspronkelijke magnetische leven op aarde. Veel mensen hebben karma omdat zij zich hebben bemoeid met natuurlijke energiestromen waardoor ze een enorme puinhoop hebben geschapen.

Andromeda

Dit bewustzijn heeft de innerlijke mannelijke en vrouwelijke energie het best in balans gebracht, maar is bang om onenigheid op te nemen. Dus geeft het zijn schaduwen door aan anderen, niet in paniek, maar in bevroren toestand. Veel mensen hebben schaduwen van anderen in hun energieveld die bevroren zijn en niet schadelijk lijken.  

Het Onbewuste

Leven op aarde: Het Spel der Spiegels

Home