HET ONBEWUSTE

Het is grappig of pijnlijk dat je jouw eigen onbewuste of schaduw niet herkent als dat van jou. Je gelooft dat het van iemand anders is.

Mensen herkennen hun eigen schaduw niet.
Groepen herkennen hun eigen schaduw niet.
Het bewustzijn van de planeet herkent zijn eigen schaduw niet.

Door jouw eigen schaduwen terug te roepen en op te nemen, wordt elke speler zich meer bewust van wat zich op het onbewuste en onderbewuste vlak allemaal afspeelt binnen hemzelf en in de vele spiegels om hem heen.

Het grappige in dit spel is dat de meeste spelers bang zijn voor hun eigen onbewuste, voor die gigantische schaduw die hen omgeeft. Dus als een schaduwdeel naar hen terugkeert, kan het zijn dat ze die terugslingeren naar de energiesystemen van hun familie, vrienden, collega of veronderstelde vijanden.

De tovenaar of Meester Manipulator in ons allemaal werkt meestal vanuit het onbewuste of onderbewuste. Hij herkent jouw eigen schaduw wel en gebruikt anderen om jou heen om jouw duister en schaduwen voor jou te dragen. Zo zullen jouw eigen schaduwen zich manifesteren op het fysieke vlak in de mensen om je heen. Op deze manier wordt jouw eigen schaduw naar jou terug gespiegeld in het leven dat je leidt.

Als een zwarte tovenaar jouw schaduw herkent en jij zelf niet, dan geeft hem dat macht over jou. Zo kunnen de meesters der misleiding hun slachtoffers manipuleren via hun eigen onbewuste.

Ben jij een slachtoffer die hier gevangen zit, en geef je de schuld aan de mensen om je heen? Of ben je bereid jouw eigen schaduw te herkennen, terug te roepen en op te nemen?

Ben je bereid in de spiegel te kijken
en het script voor jouw leven te veranderen?

Je kunt je vermaken, lachen, huilen en leren terwijl je het meest ingewikkelde en bloedserieuze spel ooit aan het spelen bent!


De spelers in dit spel

Leven op aarde: Het Spel der Spiegels

Home