ECHTE KLEUREN

Verloren waarheid: modderige kleuren

Alle spelers zijn hun waarheid, hun eigen echte kleuren kwijt.
Wanneer je aan dit spel begint, zijn de meeste van jouw kleuren zwart, grijs, bruin, modderig, plakkerig. Jouw primaire mannelijke kleuren en jouw vrouwelijke pastelkleuren zien er troebel uit, slijmerig, plakkerig, of zijn helemaal afwezig. Je kunt proberen jouw duister te verbergen achter een wit neplicht.

Door elkaar gehusselde informatie

Zodra een speler iets van zijn eigen kleuren terughaalt, kan hij weer kwijt raken aan een goeroe, een vriend of collega of familielid om hem heen die ook op zoek is naar waarheid. De machtige delen in het spel zijn meestal corrupt en spelen vals, maken kopietjes en misbruiken hun macht onbewust. Wie zich kleedt in de kleuren van een ander kan er succesvol of gelukkig uitzien aan de buitenkant, maar kan zich vanbinnen heel ongelukkig voelen of wonen in een fantasiewereld om geen pijn te hoeven voelen.

Het eindresultaat van dit patroon is dat de meeste spelers in het spel veel informatie in hun energiesysteem hebben die weinig of niets te maken heeft met hun eigen waarheid.

Schijnverandering

Dit kopieren en stelen van informatie en tonen van anderen leidt tot een schijnverandering. Je staat daarbij toe dat je steeds opnieuw een ander programma aanneemt, waarbij je jezelf oplapt met de kleuren en waarheid van iemand anders. Het volgende boek, de volgende specialist, de volgende therapeut, de volgende methode, de volgende goeroe. Dit maakt jou niet heel. Het geneest jouw versplinterde bewustzijn niet. Sterker nog, het omgekeerde gebeurt. Je raakt wat je aan eigen waarheid over had ook nog eens kwijt.

Zo kan je voor jezelf de illusie scheppen dat je je ontwikkelt, vooruit gaat, vooruitgang boekt, terwijl je alleen maar beweegt van de ene waarheid die niet van jou is naar de andere. Het steeds opnieuw weggegeven van jouw eigen tonen en kleuren maakt deel uit van dit proces en dit gaat door tot je zo leeggelopen bent dat je niet meer verder kunt. Dit is de ervaring van een leven op het fysieke vlak zonder begeleidende bronverbinding.
Beide zijden van jou kunnen dit patroon gaan herkennen. Dit gaat jou niet brengen waar je wezen wilt.

Noch de dief van scheppingstonen,
noch het slachtoffer van die diefstal
krijgt waar hij echt op uit is.
De tovenaar is zijn ware kleuren ook kwijt.
Als een tovenaarsdeel van jou zich bewust wordt
van beide zijden van de medaille,
dan verandert het spel.Drie niveaus van corruptie

Leven op aarde: Het Spel der Spiegels

Home