GELOOF EN WAARHEID

Geloof

In dit spel met afgesproken werkelijkheid op aarde noemen de meesten de waaheid van iemand anders een geloof. Als je deze waarheid aanneemt die niet van jou is, zijn er betoveringen nodig om zulke overtuigingen in jouw veld op zijn plek te houden. Je kunt dit ook etherische automaten noemen, als computer software. De zwarte tovenaars die werken in alle commerciele en spirituele organisaties zullen de betovering in jouw veld leggen dat je iets nodig hebt op het fysieke of niet-fysieke vlak dat je eigenlijk helemaal niet nodig hebt.

Geloofsovertuigingen zijn dogmatisch en gemechaniseerd, terwijl jouw echte waarheid vrij kan bewegen en vibreert als een van jouw natuurlijke scheppingstonen. Deze tonen laten jouw lichaam zingen op celniveau en zorgen dat je spontaan kunt bewegen.

Opsplitsen van licht en duister

Werken met veel overtuigingen die niet jouw waarheid zijn zorgt ervoor dat je nog meer van jouw echte waarheid jouw onbewustzijn in duwt. Als je weigert je te ontwikkelen binnen dit spel zal je jezelf heel erg moe maken of ten prooi vallen aan een of meerdere energierovers om jou heen. Als je kiest voor evolutie door de scheppingstonen van anderen te stelen, dan probeer je van jouw duistere kant af te komen door jouw shaduw achter te laten.

Dit gaat niet werken! Als het lang genoeg doorgaat kan je jezelf in twee delen splitsen en stort je in. We spreken van een burn out als het om uitputting gaat, en van schizofrenie als jouw bewustzijn zich helemaal heeft afgescheiden van jouw fysieke lijf waardoor je je alleen nog afstemt op niet-fysieke werkelijkheidsvelden en je het contact met de fysieke wereld kwijt bent.

Voorouderlijk bewustzijn

Elke speler heeft veel overtuigingen en herinneringen die zijn opgeslagen in hun lichaam en energieveld op onderbewust en onbewust niveau. Die hebben invloed op jouw leven terwijl jij je daar niet van bewust bent. Verborgen angsten of trauma uit het verleden kunnen jouw gedrag op het fysieke vlak sturen. Sommigen noemen dit bewustzijn dat gevangen zit in jouw lichaam. Of contracten en afspraken van voorouders, verbonden met drama en trauma van jouw voorouders en jouw DNA. Anderen noemen dit het bewustzijn van parallelle of vorige levens, of culturele programmeringen, of hersenspoelingen door ouders of familietradities, ras, godsdienst, landen of continenten. Het maakt niet echt uit hoe je deze scheppingstonen wilt noemen die verwrongen en uit balans zijn en deel uitmaken van jouw energiesystemen.

Jouw leven: een hologram

Deze valse tonen zitten opgeslagen in jouw hologram en worden geweven in jouw energieveld en fysieke lichaam. Het is niet-bewegende, modderige of plakkerige energie die erop wacht te worden getransformeerd in jouw echte kleuren.

Gepolariseerde genezers

Valsspelers staan toe dat hun zwarte tovenaar hen vanuit hun eigen onbewuste bespeelt. Ze kiezen voor gemechaniseerd genezen en bezoeken een therapeut. Ze vragen: wilt u alstublieft mijn donkere kleuren wegnemen en vervangen door prachtige kleuren? Deze tovenaars op het fysieke vlak zijn gepolariseerd in dokters en specialisten in ziekenhuizen, die ingrijpen vanuit het fysieke vlak; en de new age therapeuten die op etherisch en energetisch niveau werken.

Dokters en chirurgen verwijderen de donkere kleuren en die lijken nu verdwenen. Psychologen herprogrammeren hun clienten zodat het lijkt of het beter gaat. Healers en paragnosten gebruiken hun krachten om donkere energie te verplaatsen van de ene plek naar de andere en ze stelen de kleuren van anderen om ervoor in de plaats te zetten.

Aangezien dit allemaal gemechaniseerde vormen van genezen zijn wordt er niets getransformeerd. De modderige en heldere scheppingstonen worden wat rondgeschoven. Je kunt dit een herorganisatie noemen om jouw lichaam of jouw bedrijf te helen zonder dat er ook maar iets wordt omgezet. Er worden geen lessen geleerd, geen patronen herkend en veranderd en aangepast. Op deze manier krijg je niet genoeg bewustzijn terug om het helingproces in jouzelf te beginnen op wat voor niveau dan ook.

De zwarte tovenaar in de schaduw

Alle spelers in het spel zullen ervaren dat delen van hun eigen schaduw hun veld in geduwd worden. Hoe ga je daarmee om? Aangezien jij als speler ook werkzaam bent op onderbewuste en onbewuste niveaus, kan het zijn dat je fantaseert over wie je zelf bent. Hier komen de spiegels weer van pas. Daarom heb je jouw vrienden en vijanden nodig om jouw eigen patronen naar jou te weerspiegelen.

Alle spelers zullen eerst de zwarte tovenaar in anderen herkennen,
voor ze die in zichzelf herkennen.

Schaduwbeheer en het bouwen van regenbogen

Jouw schaduw is onderdeel van de collectieve schaduw van de mensheid. Als je het vermoeden hebt dat het jouw schaduw is, dan is het onderbewust. Als je geen idee hebt, dan zit hij in jouw onbewuste. Als je een schaduwdeel begint te herkennen als een deel van jou, dan beweegt het van jouw onbewuste naar jouw onderbewuste.

Van daaruit kan jij beginnen bewustzijn, macht en verantwoordlijkheid terug te halen. Je kunt beginnen informatie aan elkaar te rijgen van jouw eigen verleden die past bij dat schaduwdeel dat van jou is. Dit proces gaat door tot je bereid bent het volledig te omarmen en op te nemen.

Een reuzenschaduw

Veel spelers worden bang als ze beginnen te voelen hoe groot het schaduwbewustzijn van de mensheid is. Ze kunnen proberen het terug te duwen, ontkennen dat ze er iets mee te maken hebben of voelen zich zo overweldigd dat ze terreur op het fysieke vlak ervaren.

De zwarte tovenaars die werken vanuit de schaduw van de mensheid zullen proberen jou terug te jagen als jij de schemerzone betreedt om te zoeken naar jouw eigen schaduwdelen. Een andere truc die ze graag gebruiken is dat ze jou overhalen een schaduwdeel op te nemen als een deel van jouzelf, terwijl het eigenlijk van iemand anders is. Ze doen dat niet zo maar, want jij kunt geen schaduwdeel opnemen dat niet bij jou hoort. Je kunt werken en werken en je uitsloven om dat verknipte patroon om te zetten dat alleen maar lijkt op een patroon van jou.

Tijd en ruimte

Wanneer jij begint jouw bewustzijn terug te halen en jezelf weer heel te maken in dit spel, zal je kwetsbaarder worden. Je zult jezelf van binnenuit moeten herorganiseren, wat in veel opzichten zijn weerslag zal hebben op jouw levensomstandigheden.

Om losse delen van jezelf te vinden, kan het zijn dat je terug moet reizen in de tijd naar jouw eigen jeugd, tienerjaren of volwassenheid. Je kunt vrienden en vijanden opzoeken waar je delen van jezelf mee hebt uitgewisseld. Je kunt jezelf opeens in een voorouderlijke omgeving in jouw verleden of toekomst bevinden.

Waar en wanneer heb je jouw macht afgestaan of vertrouwde je jezelf niet meer? Wanneer heb je jouw hart gesloten, of probeerde je het te openen en kreeg je er toen zo van langs dat je besloot om dat maar niet meer te doen? Dit zijn sleutelvragen waar jij antwoord op geeft op veel niveaus terwijl je dit spel speelt.

Spelniveaus

Leven op aarde: Het Spel der Spiegels

Home