DYNAMIEK VAN ENERGIE OP AARDE

Onevenredige verdeling van macht en liefde

Als het spel begint wordt het gebrek aan balans in energetische patronen zichtbaar op het spelbord. Het gevolg van de keuzes die spelers hebben gemaakt is dat macht en liefde niet eerlijk verdeeld zijn over alle delen van het geheel. Sommigen krijgen liefde, sommigen krijgen macht, sommigen krijgen helemaal niks en worden geconsumeerd als voedsel voor anderen. Dit is helemaal geen mooie en harmonieuze situatie!

De parasiet in jou

Op een onbewust niveau voor de meesten verstopt de parasiet zich in jouw schaduw. Deze parasiet gedraagt zich als een profiteur op verschillende frequenties binnen jouw energieveld. Hier speel je het spel van het leven zonder rekening te houden met de grenzen van anderen, zonder de fysieke lichamen op het fysieke vlak te respecteren. De tovenaar in jou of door jouw veld heen beveelt de elementen zonder liefde. Hij ontneemt andere delen van het geheel het bewustzijn, liefde, informatie en macht.

Onbewuste tovenaars

Afhankelijk van jouw DNA en jouw corruptie op zieleniveau zal de tovenaar interesse hebben voor macht terwijl jij betrokken bent bij onbewuste energieoorlogen met de mensen om jou heen. Veel spelers zijn onbewuste tovenaars op het spelbord.

Misbruik van macht houdt in dat je de grenzen van andere levensvormen niet respecteert. Dit omvat mensen, maar ook andere soorten van leven, of deze hele planeet waar we op wonen. De onderliggende gedachte is dat het jouw geboorterecht is om de energievoorraad en informatie databanken van andere levensvormen zo maar binnen te dringen of in te lijven voor jouw eigen doeleinden.

De tovenaars op het spelbord werken via het collectief onbewuste van velen, maar dat houdt niet in dat elke tovenaar zich niet bewust is van waar hij mee bezig is. Waar zijn ze op uit?

1. Ze oogsten levensenergie
Bedrijven, naties en culturen oogsten levensenergie van hun onderbetaalde werkbijen en vervangen die wanneer hun batterij leeg is. Individuele spelers kunnen levensenergie oogsten van hun partner of van de mensen om hen heen, zodat ze er jong en aantrekkelijk uit zien. Dit deden de oude farao’s uit Egypte.

2. Ze oogsten informatie
De oude tovenaars onder onze voorouders hebben informatie over wetten op het fysieke vlak misbruikt. Door de schaduwen heen hebben ze paden ontworpen voor de illegale overdracht van informatie van het ene energieveld naar het andere, van een groep mensen naar een andere groep. Het misbruik van deze informatie en deze energetische snelwegen stellen hen in staat anderen te manipuleren. Dit gaat uiteindelijk om macht.

Op aarde mondde dit uit in een vreselijke oorlog tussen tovenaarsscholen waarin mensen elkaar vermoordden tijdens energetische aanvallen. Door ernstig misbruik van de elementen zijn de informatie over transfiguratie, teleportatie, levitatie, telepathie, helderziendheid als instrument voor evolutie voor verantwoordelijke scheppers in splinters uiteen gevallen.

Alle spelers in dit spel als nakomelingen van de oude tovenaars of als afstammelingen van de oorspronkelijke informatie kunnen nog steeds fragmenten van deze informatie in hun DNA hebben. De tovenaars zullen proberen alle informatie over manifestatie op het fysieke vlak te oogsten als spelers met integriteit die beginnen te gebruiken.

3. Ze oogsten scheppingstonen
Sommige spelers op het spelbord hebben genoeg van hun waarheid in integriteit behouden om nog wat heldere tonen en kleuren te kunnen produceren. Deze mensen noemen we dragers van waarheid, sterrenzaden, lichtwerkers, de verlichten en nog veel meer.

Hun scheppingstonen inclusief de vibraties van liefde zijn erg geliefd bij valse profeten, nep-lichtwerkers, manipulatoren, goeroes, illusionisten, meesters van de schemerzone, projectoren van fantasiewerelden die allemaal corrupt zijn maar toch licht willen lijken. Ze stelen deze kleuren om zichzelf mee te behangen, om zich te kleden in de waarheid van anderen waardoor andere spelers niet door hun sluiers van illusie heen zullen kijken.

4. Ze dumpen hun schaduwen
In ruil voor levenskracht, informatie en heldere scheppingstonen, krijgen spelers schaduwen die in hun veld worden gedumpt die niet van hen zijn. Dit verwart hen en kan hen zelfs doden.

Het spel is zo ontworpen dat het moeilijk is om een schaduw aan een ander vast te maken, behalve als een deel van jouw eigen schaduw past bij de vibratie van de aangehechte schaduw. Dit maakt het moeilijk voor alle spelers in het spel om onderscheid te maken tussen hun eigen schaduw en de schaduw van anderen die aan hen vast zitten. Dit verklaart waarom veel spelers liever zien wat niet bij hen hoort.

Sommigen worstelen in een poging te integreren wat niet bij hen hoort; anderen blijven de hele schaduw ontkennen inclusief hun eigen deel.

5. Frequentiemodulatie
Afhankelijk van de agenda van de tovenaar kunnen spelers al hun informatie en energie kwijt raken. Of ze krijgen net genoeg voeding om door te kunnen gaan met het produceren van levensenergie of heldere tonen voor anderen. Of ze raken verstrengeld om te voorkomen dat ze hun eigen kleuren ontdekken. Het door elkaar husselen van informatie om spelers te verwarren is een favoriete strategie van spelers in het schaduwbewustzijn.


Ascensie

Leven op aarde: Het Spel der Spiegels

Home