ASCENSIE

Frequentie en vibratie

Elke speler in het spel heeft de verantwoordelijkheid om zijn frequentieniveau en vibratie naar vermogen te beheren. Als je dit niet bewust doet, wordt het voor jou gedaan door anderen en door jouw eigen onbewuste.

Frequentie heeft te maken met golflengte, bandbreedte en dimensies. Vibratie is verbonden met de individuele geluiden en kleuren die elke speler produceert. Jouw vibratie is verbonden met jouw eigen waarheid, DNA, de keuzes die je maakt op individueel niveau en de groepen waar je mee in contact komt. Deze vibraties zijn werkzaam op bepaalde frequenties. Dus twee spelers die werken op dezelfde frequenties zullen hun eigen individuele muziekvibraties produceren. Als ze ook werken met dezelfde gedachtevormen en kwesties in toon en kleur, dan zou je kunnen zeggen dat ze in dezelfde vibratieband werken.

Ascensie

Het woord heeft voor veel spelers een religieuze context, maar je kan het ook lezen als een synoniem voor ontwikkeling die een stijging in vibratie en frequentie tot gevolg heeft. Het doel van dit spel inclusief alle draaiboeken is om te leren over evolutie en ontwikkeling zodat je jouw eigen waarheid en kleuren kunt gaan produceren, zonder iets van anderen af te pakken. Dit is het lastige van dit spel, want er zijn twee manieren om hogerop te komen in vibratie:

1. Biologische of natuurlijke ascensie
Bij deze manier van stijgen in vibratie laat je geen schaduwen achter. Het houdt in dat je integriteit herstelt in jouw fysieke lichaam inclusief de laagste en meest verdichte frequenties. Het houdt in dat je jouw onbewuste opent en elk fragment ervan opneemt.

2. Schijnascensie of mechanische ascensie
Als je vals begint te spelen, en die kans is groot in dit spel dat we hier samen spelen, lijkt het of je vooruit gaat in vibratie omdat je afstand neemt van jouw eigen laagste vibraties. Voor mensen op aarde houdt dit in dat je probeert om jouw verdichte lichaam en donkerste schaduwen achter je te laten. Je richt je op liefde en lichtbewustzijn of een fantasie die al dan niet fysiek van aard is. Methoden voor schijnascensie varieren van onbewust proberen te ontsnappen tot doelbewust valsspelen. Valsspelen betekent stelen, kopieren, en het vermenigvuldigen van informatie die niet van jou is.

Vibratieniveau en bewustzijn

Minachting voor lage of verdichte vibraties zullen vaak uitmonden in minachting voor jouw fysieke lijf. Je zult de vijand van buitenaf ervaren en een slachtoffer worden, liever dan naar binnen te keren en jezelf te confronteren met de vijand of parasiet in jou. Alle draaiboeken zullen in vele versies worden uitgespeeld tot jouw schaduwen beginnen te groeien en zichzelf opblazen. Dan beginnen jouw schaduwen jouw bewustzijn op te peuzelen.

Een gezond fysiek lichaam is wat alle spelers nodig hebben voor een minimale vibratie om hun bewustzijn vast te kunnen houden. Door behoeften op het fysieke vlak te verwaarlozen of als je ziek wordt, kan je zo ver in vibratie zakken dat jouw lichaam weinig bewustzijn meer kan vasthouden.

Jouw vibratieniveau bepaalt hoeveel bewustzijn
je kunt vasthouden in jouw lichaam.Verborgen schatten in jouw schaduw

Leven op aarde: Het Spel der Spiegels

Home