OVER DRAAIBOEKEN

Dezelfde draaiboeken, veel toneelstukken en opvoeringen

Verschillende groepen spelen een rol in verschillende toneelstukken op de planeet aarde op basis van hetzelfde draaiboek. Het hele spel is holografisch en is ontworpen om de spelers te onderwijzen over verschillende aspecten van dissonante energiestromen. Vergeet niet dat de scheppers in dit spel hebben bepaald dat ze hun eigen scheppingen niet wilden beleven. Nu zullen ze voelen en zien hoe iedereen elkaar begint op te vreten, of agressief wordt in die dissonante energiestromen.

Dezelfde draaiboeken kunnen worden uitgespeeld in een godsdienstige of spirituele organisatie, in de bankwereld of het zakenleven met zijn financiele goeroes, in gezinnen, in de media of de wereld van sport met zijn eigen sterren.

Wat wordt jouw volgende stap?

Je zult jezelf moeten arrangeren of herorganiseren. Jij bent de dirigent van jouw eigen koor en toneelstuk en ja, daar zitten zangers en acteurs bij die je liever kwijt dan rijk bent.

Jij staat aan het roer. Hoe ga je dit spel spelen? Jij bepaalt met wie je je wilt verbinden, van wie je wilt leren, bij wie je weg wilt blijven. Jij bepaalt of je op zoek gaat naar je eigen schaduw of het bestaan ervan ontkent wanneer die jou in de spiegel wordt voorgehouden.

Het terughalen van jouw eigen kleuren is een persoonlijke zoektocht. Het is aan jou!

Het omzetten van gedachtevormen

Het leuke of frustrerende aan dit spel dat jouw leven op aarde heet is dat je informatie kunt ontvangen over wat je hier komt leren, en dat zelfs zou kunnen begrijpen. Maar dat is op zich niet genoeg om jouw gedachtevormen van concurrentie en consumptie om te zetten.

Als je begint te spelen, zal je tegen elk voorouderlijk patroon aanlopen dat jij hier kwam omzetten. Je kunt die verstoppen en proberen er lichter en kleurrijker uit te zien. Veel van jouw voorouders hebben fouten gemaakt in hun leven en zijn hier om je bij te staan om jouw strategie op planetair niveau te veranderen. Daarom heb je nu zo veel deja-vu ervaringen. Is dit niet eerder gebeurd? Ja zeker wel!

Dynamiek van Energie op Aarde

Leven op aarde: Het Spel der Spiegels

Home