Leuren Moret, Fukushima Update deel 3:
Hoe nu verder?

Leuren: Onze lichamen kunnen niet gezonder zijn dan onze omgeving. Regeringen zijn terroristische organisaties die beweren dat ze op terroristische organisaties jagen. Als we nu eens leren begrijpen dat ALLE regeringen zelf terroristische organisaties zijn, dan zouden we niet meer zo in de war zijn. Nu laten we het juist aan hen over om ons te helpen, te beschermen, te redden! Dat is absurd.

We moeten dus onze wereld weer opeisen en zelf de universiteiten worden, die ons nu zo helpen onderdrukken. We moeten onze gezondheid opeisen, en de gemeenschappen die we willen vormen, en ons geluk terugvinden.

We hebben de bestaande universiteiten niet nodig - ze zijn niet voor ons opgericht maar voor de bankiers. In universiteiten is genetisch gemanipuleerd voedsel ontworpen en ontwikkeld. In universiteiten zijn atoombommen ontwikkeld. Waarom zijn universiteiten betrokken bij de ontwikkeling van allerlei massavernietigingswapens? Omdat ze er niet zijn voor ons maar voor de bankiers!

Universiteiten zijn geen klaslokalen en de professoren zijn niet je docenten. Als je echt iets wil leren heb je bibliotheken en het internet nodig. Verder hebben wij mensen elkaar nodig - en niet de universiteiten.Vrije radicalen

In hun boek Free Radicals in Biology and Medicine beschreven de auteurs Barry Halliwell en John Gutteridge voor het eerst een enorme lijst ziekten waar mensen aan zijn gaan lijden sinds de tweede wereldoorlog. Zij beweren dat die ziekten worden veroorzaakt door vrije radicalen. Er is niets dat hogere niveaus van vrije radicalen produceert dan ioniserende straling - van kernenergie. Deze enorme hoeveelheden energie komen vrij uit de kern van atomen.

Uranium en plutonium zijn in supernova's gevormd, dus in hun kern zit een stukje van een supernova. Onze lichamen zijn eigenlijk zakken water, dus als je een stukje van een supernova in een zak water stopt dan begint er van alles te koken.

Ons DNA, de dubbele helix, is eigenlijk een soort antenne die bepaalde frequenties uitzendt en ontvangt. De sluipmoordenaars gebruiken bepaalde frequenties juist om ons ziek te maken. Leuren heeft een zgn. biomat die infrarode frequenties produceert. Via infrarood licht kunnen organismen met elkaar communiceren zonder woorden.Algemene tips

- Volgens een vriendin van Leuren is het mogelijk om de gevolgen van HAARP te neutraliseren met korte radiogolven. We kunnen dus elektromagnetische frequenties gebruiken om onszelf te beschermen. Artsen in Rusland en Oost-Europa doen dat al bijna een eeuw, maar Amerika en het westen willen er niet aan. Alle artsen die deze technologie wilden toepassen zijn verjaagd.

- Tegen vrije radicalen helpen groenten die rood of oranje gekleurd zijn - peen, radijs, bieten. Ook rode en blauwe bessen/bramen zijn hier goed voor.

- Alle verse kruiden bevatten ongelooflijk veel goede dingen. Gebruik geen gedroogde kruiden die aan straling zijn blootgesteld.

- Geen magnetron gebruiken - dat doodt ook alles wat nog voedzaam is aan ons eten.

- Koop rijst uit landen dat niet genetisch is gemanipuleerd. In Amerika is alles nu GMO-voer geworden. Dat is giftig voer.

- Suikerziekte kan genezen door het gebruik van de wortel van de devil's club, de wandelstok van de duivel.

- Tai chi oefeningen of andere methoden om meridianen te openen of geopend te houden zijn nuttig.

- De hennepplant heeft veel eigenschappen die het menselijk lichaam helpen herstellen.

- Uit proeven is gebleken dat ook LSD kan helpen om DNA te herstellen.

Eind november 2011 wilde geen enkele van de grotere mediastations nog iets met Leuren te maken hebben. Maar dat was geen probleem - ze gebruikte YouTube om het grote publiek te bereiken.

Verder zorgt ze ervoor dat ze niemand persoonlijk in de weg gaat zitten. Ze zet de informatie weg, zorgt ervoor dat haar gegevens kloppen, en voor de rest moeten de mensen er zelf hun weg mee vinden.


Juli 2013


Zie ook over Leuren Moret:
Leuren Moret Update, October 2016- deel 1

Interview met Leuren Moret, CMN, 2008
Over Google en DNA-manipulaties
Fukushima - lezingen april 2011
Home