Leuren Moret Update
Oktober 2016 - Deel 1

“Ik denk dat het grote gevaar van de toekomst is
dat we te maken krijgen met gerobotiseerde mensen
die zich er niet van bewust zijn dat ze robots geworden zijn.”

- Dr Jose Delgado
(De vader van ESB –Electronic Stimulation of the Brain -
het sturen en beïnvloeden van gedrag
met behulp van elektrische signalen naar de hersenen)

“Freedom of speech in America
is only for those who don’t know anything.”
- Jordan Maxwell (November 2015)

Als je gelooft dat er plannen in uitvoering zijn om op planetair niveau mensenmassa’s te beheren en te manipuleren, dan ben je in deze werkelijkheid per definitie een lachwekkend samenzweringstheoreticus.

Als je verkondigt dat onze universiteiten en hogescholen niet de best beschikbare informatie op allerlei terreinen doorgeven, maar studenten programmeren en nep-specialisten afleveren om juist te voorkómen dat dit gebeurt, dan vertel je een verhaal waar de meeste mensen weinig mee kunnen. Maar Leuren gaat nog een paar stappen verder.

Het verhaal van Leuren Moret

Leuren Moret heeft niet stil gezeten. Haar aanvankelijke missie als stralingsdeskundige was het blootleggen van geheime agenda’s van de poppenspelers op het wereldtoneel. Na de gebeurtenissen in Fukushima in maart 2011 timmerde ze luidruchtig aan de weg over de enorme stralingsgevaren voor deze hele aardkloot. De boodschap dat de volledige meltdown in Fukushima geen ongeluk was, is onverteerbaar voor de meeste mensen.

Gaandeweg zag ze in hoe groots de opzet van de plannen is om de mensheid niet alleen te onderdrukken, maar uiteindelijk geheel buiten spel te zetten. Vorgens haar zitten we midden in een wereldwijde oorlog die is bedoeld om de wereldbevolking te steriliseren en te decimeren.

De volgende informatie is een samenvatting van een hele reeks lange radiointerviews die Leuren Moret in de afgelopen maanden heeft gegeven aan o.a. Alfred Webre en Paul Sandhu.

Spelers op het wereldtoneel: oude bloedlijnen

Volgens Leuren hebben we in het westen te maken met een hele kleine groep machtige families die hun oorsprong hebben in Iran, het voormalige Perzië. Van daaruit hebben zij hun vleugels uitgeslagen over de hele aardbol. Zoroaster is een van hun voornaamste symbolen; de twee uitgeklapte vleugels zien we terug in Egypte en vele andere culturen.

Veel machtige Iraanse bloedlijnen zijn verbonden met Oezbekistan en Tadzjikistan. Deze Perzen bouwden het Romeinse Rijk. Hun huidige geheime, zeer machtige en stinkend rijke leger noemen wij geheel ten onrechte een religieuze orde: de Jezuieten.

Jade Helm 15

Op 15 juni 2015 begon deze gigantische militaire operatie, die zogenaamd zou zijn geëindigd op 30 augustus 2015, na zes weken dus. Het doel van deze operatie was om computersystemen en data-netwerken met elkaar te verbinden in een enkel wereldwijd systeem, om mensenmassa's in stedelijke gebieden beter te kunnen beheren. Het betreft Homeland Security, FEMA, geheime diensten van de Britse Gemenebest landen en andere landen.

Het internet is opgezet door het Amerikaanse leger en er bestaat geen echte privacy op het web. Activisten en mensen die zich zorgen maakten over deze en andere ontwikkelingen, en dat kenbaar maken op hun websites of in hun blogs, hebben ervaren dat hun sites slechter vindbaar zijn geworden nadat Google zijn algoritmes heeft veranderd.

N.B. Zoekmachines en webdirectories gebruiken algoritmes om een lijst op te hoesten met zogenaamd relevante informatie, wanneer je een of meerdere zoekwoorden hebt ingetypt. Vroeger gebeurde dit door alleen te kijken naar bijvoorbeeld het aantal keren dat het zoekwoord op een website voorkomt, of in titels van webpagina’s; misschien kwam het zelfs in de domeinnaam voor.

Een bekend voorbeeld van gesjoemel vond plaats na het ongeluk met de Deepwater Horizon in 2010, het boorplatform in de Golf van Mexico waar door “lekkende” olie een mileuramp plaatsvond. De Britse minister Cameron beklaagde zich zelfs in het openbaar over het feit dat men sprak over de “BP Oil Spill”- want BP staat voor “British Petroleum”, en hij wilde niet dat men Groot Brittannië ging associëren met enorme mileurampen. Dat vond hij maar slechte PR voor zijn land.

BP kocht toen zoekwoorden bij Google en daar hebben ze heus niet een paar tientjes voor betaald. Als je “Gulf of Mexico”, “BP Oil Spill” of “Deepwater Horizon” invoerde in je zoekmachine, dan kwamen er op de eerste zoekpagina alleen websites te staan die in het geheim door BP zelf werden beheerd. Zelfs de sites die BP leken aan te vallen en te beschuldigen verstrekten alleen informatie die BP kwijt wilde...

Volgens Leuren krijg je nu steeds minder relevante informatie te zien via Google Search, en dat komt niet alleen door de reclame die zich aan je opdringt. De als verdacht aangemerkte sites zijn er nog steeds, maar ze worden nu slecht of moeilijk vindbaar. Dit betreft dan voornamelijk controversiële informatie.

Het is een moderne vorm van onderdrukking en censuur die vergelijkbaar is met de ouderwetse boekverbrandingen – maar dan in stilte, zonder rook en vuur, zonder een hoop tumult. Ook zou het nu moeilijker zijn om met anderen te communiceren omdat er meer storingen en signalen zijn die gewoon tussenbeide komen – die inbreken in een communicatie. Dus onze voorheen relatief vrije toegang tot informatie via het internet wordt ons langzaam en zo onopvallend mogelijk ontnomen.

Jade Helm: beheer van stedelijke gebieden

Het nieuwe hoofd van de NSA, admiraal Michael Rogers, ziet er volgens Leuren zeer bezeten en demonisch uit. Bekijk maar eens wat foto’s van hem op het web. Hij heeft de NSA (National Security Agency/Bureau Nationale Veiligheid) samengevoegd met de US Army Cyber Command, en zij beheren nu bij elkaar een ongekend grote berg geheime informatie.

Jade Helm is een oefening in het beheer van stedelijke gebieden en oorlogvoering. Bij de “Occupy”-beweging in de VS waren ook militaire programma’s en universiteiten betrokken. Alle universiteiten zijn door de bankiers opgericht en er zit een zeer duistere, occulte, satanische kant aan.

Terwijl we aanvankelijk te maken hadden met dat enorme World Wide Web, dat van alle landen tezamen een gezellige “global village” zou maken, zijn er nu – geheel terecht - geluiden uit Rusland en China om hun eigen internetcircuits op te zetten en beheren, geheel los van de rest van de wereld.

Straling

De agenda’s van de elite groeperingen incestueuze sociopaten die hun plannen aan het uitvoeren zijn, behelzen het inpikken van land (“land grabs”, zoals in de Oekraine) en het uitmoorden van hele bevolkingsgroepen. Er is een nieuw soort nuclaire oorlog die gevoerd wordt tegen de burger-bevolking, zonder dat men dat in de gaten heeft. Leuren noemt o.a. het gebruik van de “mini-nukes”, de mini-atoom-bommetjes.

Na een paar testen volgden de explosies in China in Tianjin, die “gasexplosies” werden genoemd. Volgens Leuren waren dit mini-nukes die ook zijn gebruikt in o.a. de Oekraine, Lybië en Jemen.

De straling uit Fukushima wordt nu in grote stromen over de aarde gedirigeerd door het HAARP systeem, dat chemtrails gebruikt. Deze chemtrails zijn over alle continenten ingezet behalve in Afrika, omdat het daar te duur zou uitpakken. Om daar toch hetzelfde effect te bereiken is Bill Gates opgetrommeld, die daar grootschalig de weldoener kan uithangen met zijn vaccinatie-programma.

Over de hele wereld wordt het wild ondertussen besproeid en gedood, waarbij men jagers en stropers de schuld geeft. De onderliggende agenda is om het de bevolking onmogelijk te maken van het land te leven, als er geen natuurlijk voedsel meer geproduceerd zou worden.

Vluchtelingen

Ook alle propaganda rond Syrische en andere vluchtelingen is volgens Leuren verbonden met de Jade Helm operatie. Het hele vluchtelingen-probleem is met zorg bedacht en veroorzaakt door elite groeperingen als een volgende stap in het vernietigen van de soevereiniteit van westerse landen. In de toekomst zullen er geen aparte landen meer zijn, maar een wereld zonder grenzen die beheerd wordt door de grote bedrijven, die het nu toch al voor het zeggen hebben, zoals Wallmart, Exxon, Monsanto. Allemaal in handen van de Jesuieten.

Een Bilderberg-plan is dat heel Europa compleet overspoeld gaat worden met vluchtelingen om de economie van de betrokken landen verder te destabiliseren. Je zou denken dat dit plan al in een gevorderd stadium is, maar volgens Leuren moet de grote klap nog komen: er worden nu miljoenen vluchtelingen op Turks grondgebied onder erbarmelijke omstandigheden vastgehouden, al jaren.

Het plan is om die allemaal tegelijkertijd de grens over te laten gaan en Europa in te sturen: horden miskende, uitgehongerde, mishandelde en zwaar getraumatiseerde mensen, die al lang niet meer bereid zijn om keurig in lange rijen te gaan wachten op een kop soep. In de chaos die dan uitbreekt, kunnen wetten worden aangenomen die er in onze huidige schijndemocratie nooit doorheen zouden komen.

Bah, denk je misschien. Wat een zwart wereldbeeld. Zo vreselijk erg kan het toch niet zijn? Volgens Leuren toch wel, en ze heeft nog meer te vertellen.

Leuren Moret Update, October 2016- deel 2

Home