Exopolitiek, deel 5
George Green, Alfred Webre,
Neal Owen Kruse

George Green: Het Mind Control Spel, Handboek voor een nieuw Wereldbeeld, Graancirkels
Alfred Webre: Exopolitiek, een decennium van contact
Neal Owen Kruse: De Truman Show


George Green

Het wereldbeeld van George Green - de bedenker van het woord exopolitiek - stemt in grote mate overeen met dat van de Matrix V-auteur: we nemen hier op vrijwillige basis deel aan een Spel. George heeft naar eigen zeggen volop aan dat Spel deelgenomen. Hij was al jaren geslaagd zakkenvuller tussen de piraten in Washington, toen hij een baan aangeboden kreeg als financieel adviseur. Tijdens een ontmoeting met de groten der aarde zag een van hen zijn dochter. ‘Da's een lekker ding’, zei zijn overlegpartner tegen hem, ‘daar wil ik wel mee naar bed.’ ‘Maar ze is pas veertien!’ zei George geschokt. Dat was geen enkel bezwaar voor zijn zakenvriend.

Dit voorval heeft George toch aan het denken gezet. Hij weigerde de baan en kort daarop werden alle geldkranen naar zijn projecten dicht gedraaid. Hij had al te veel verdiend om volledig aan de grond te raken. Sindsdien is hij bezig geweest de agenda's van de machthebbers/Illuminati bloot te geven.

George Green en het Mind Control Spel

Uit: Interview en Handboek voor een Nieuw Wereldbeeld
(Zie ook: bezieling en kloontechnologie)

Het mind control-spel is ontworpen om jouw innerlijke zelf gevangen te zetten, waardoor jouw hersenactiviteiten vertragen. In mentaal opzicht val je in slaap. Daaraan herken je een gevangene.

Het gevecht op deze planeet draait om ziele-energie. Dat gevecht vindt niet plaats op het aardoppervlak maar binnen het individuele bewustzijn van de mens, en dus per definitie ook binnen het bewustzijn van deze planeet. De verenigde menselijke geest is een ander woord voor het bewustzijn van de planeet zelf.

Het is mogelijk voor een mens om binnen zichzelf te observeren vanuit een bewustzijn dat buiten het bereik van mind control technieken ligt. Daar begint het individu zich af te scheiden van de kudde.

Enkele gegevens uit het circuit waar George Green zich in bevindt:
Het gewicht van de ziel is 21 gram.
Als iemand sterft verlaat de ziel het lichaam;
Het verschil in gewicht is meermalen nauwkeurig gemeten.
Klonen hebben geen ziel, geen eigen intenties.
Er lopen al heel wat klonen op aarde rond.
Er zijn momenteel acht landen in de wereld die mensen klonen.
De mens zelf is geen kloon maar een genetisch in elkaar geflanste soort (a genetically engineered species).

Handboek voor een nieuw wereldbeeld

Volgens Green hebben de buitenaardsen die zich met onze aarde bemoeien een geheime agenda: ze willen een nieuw, ander universum scheppen dat moet gaan draaien op de ‘ziele-energie’ van mensen.

George Green zit achter de publicatie van het Handbook for a New paradigm, Handboek voor een Nieuw Wereldbeeld. Dat boek verspreidt de “wij zijn allen één”- gedachte. Wanneer voldoende mensen bewust worden en in opstand komen tegen de Illuminati, zouden hun gruwelijke plannen voor de mensheid nog kunnen worden verijdeld.

Niemand kan iemand anders redden. Je zult jezelf moeten redden, zegt het Handboek, en als genoeg mensen dat doen, kunnen ze elkaar helpen en de balans in hun voordeel doen overslaan. Het is handig als je daarbij op de hoogte bent van een aantal universele wetten. Elk mens en de gehele melkweg bestaat uit gedachten die ook over zichzelf kunnen nadenken en die zelfbewust zijn. Door ongebruikte bronnen in zichzelf aan te boren kan de mensheid een nieuw wereldbeeld scheppen. De duistere krachten op deze planeet rekenen erop dat mensen niets doen.

Graancirkels

Graancirkels ontstaan volgens het Handboek wanneer er onderhoud wordt gepleegd aan het energiestelsel van de aarde. Je kunt het vergelijken met een beurt voor je auto om te zorgen dat die optimaal blijft rijden. Nu zijn er vaker van die onderhoudsbeurten nodig. De graancirkels zijn dynamische energiecodes die altijd al zijn gestuurd vanuit andere dimensies, maar die nu zichtbaar zijn gemaakt om de mensheid wakker te maken voor de waarheid dat veel hulp van buitenaf bezig is de aarde in balans te houden.

Alfred Webre

(Uit: Interview CMN)

Webre schreef een boek met de titel: Exopolitiek: een decennium van contact en noemt exopolitiek ‘de studie van politiek, regeringen en wetten in een intelligent universum.’ Webre is een van de vele vertegenwoordigers van de visie dat wij binnenkort als mensheid een enorme evolutionaire sprong in bewustzijn gaan maken.

In de jaren zeventig kwam hij in contact met overweldigend bewijs voor het bestaan van buitenaardse beschavingen en het feit dat het universum druk bewoond is. Tijdens de regering van Carter – die zelf buitenaardsen heeft ontmoet – wilde men informatie naar buiten gaan brengen, maar dat is niet gelukt. Het beleid van President Ford was om het bestaan van buitenaardsen in de media volkomen te negeren.

Het Stanford Instituut begon een officiële studie van buitenaards leven. Het Pentagon zou hebben geprobeerd hen dat te verbieden. Ondertussen kwamen er steeds meer ‘Zwarte Projecten’- geheime Black Projects die officieel niet bestaan.

Een bewuste politiek om het aantal mensen terug te brengen via kanker en diabetes wordt uitgevoerd via straling, veroorzaakt door verarmd uranium. Veel 'mensen' die zich voordoen als nietsontziende bankiers die het alleen om het geld te doen is, zijn eigenlijk met hele andere zaken bezig: het vermoorden van hele bevolkingsgroepen. De Rockefellers bezitten de meeste gebieden waar uranium gewonnen kan worden. Verarmd uranium tast het DNA aan. Er worden misvormde, gemuteerde kinderen geboren; hele bloedlijnen zullen zich niet meer kunnen voortplanten.

Tussen 1950 en 1970 zijn verschillende samenwerkingsprogramma’s tussen regeringen en buitenaardsen opgezet. Een aantal daarvan wordt uitgevoerd binnen gebouwen van Exxon. De Amerikanen beschikken ook over buitenaardse voertuigen.

Neal Owen Kruse: De Truman Show

(Uit: Een brief aan mijn vrienden)

Wie het kwaad wil begrijpen, moet inzien wat verleiding en misleiding is. De heersers van deze planeet zijn erop uit de gehele mens te pakken te krijgen: zijn lichaam, zijn denken, zijn wil. En dat is een geleidelijk proces van verleiding.

Een imitatiewerkelijkheid is verweven met een echte werkelijkheid. Samen vormen ze de totale werkelijkheid waar wij allemaal mee te maken hebben.

Men wil ‘happy cows’, tevreden, volgzaam vee van ons maken. We moeten passief en ontvankelijk worden. Men wil ons als arbeidskracht, om onze genen en DNA, om onze emotionele en seksuele energie, om onze zielen en hogere vormen van spirituele energie.

Het wereldtoneel is als een Truman Show. Pas wanneer je in de gaten krijgt dat er iets niet klopt en dat vrijwel alle mensen om je heen toneelspelers zijn, dan kan je deze schijnwerkelijkheid gaan ontmaskeren.

De wezens die ons hier te grazen nemen zijn architecten van geloofssystemen. Ze begrijpen heel goed dat ze zich echt niet druk hoeven te maken om een mannetje met een stapel documenten die iets tegen hen ‘kan bewijzen’. Dat maakt namelijk niets uit: conflicterende feiten zijn voor happy cows geen aanleiding om wakker te worden.
Die blijven gewoon lekker grazen.


Exopolitiek, Overzicht

Exopolitiek deel 6, Montauk

Home