Disney mind control

Op deze pagina:
Fantasia, Disneyworld en de Mickey Mouse Club
Disney verkoopt angst en trauma
Disney boodschap: beLIEve!
MC sterren (MC = Mind Control)
Disney's promotie van homofilie
Disney boodschappen
Subliminale boodschappen: Disney en Harry Potter

Fantasia, Disneyworld en de Micky Mouse Club

In 1940 kwamen Pinocchio en Fantasia uit, die al snel werden gebruikt voor de mind control projecten. Fantasia was geen kaskraker, maar wel uitermate geschikt als programmeerinstrument.

Het Stanford Research Institute werd ingeschakeld om de beste locatie te bepalen voor Disneyland. CIA aannemers werden aangetrokken om in 1977 de ondergrondse tunnels onder Disneyworld te bouwen. Onder het Holden-meer lag een enorm programmeercentrum, ongeveer 20 km van Disneyworld.

In 1955 werd de Mickey Mouse Club opgericht waar succesvol geprogrammeerde kinderen - Mouseketeers - Mickey hielpen, en zelf ook zongen en dansten. Succesvolle ex-Mouseketeers van vandaag zijn Britney Spears, Christina Aguilera en Justin Timberlake.

Disney verkoopt angst en trauma

De film Snow White kwam in 1937 uit. In Engeland was deze film verboden voor kinderen onder de 16 jaar - vanwege de boze heks die erin te zien is. Deze heks heeft al generaties lang veel jonge kinderen de stuipen op het lijf gejaagd en nachtmerries bezorgd. En elke nachtmerrie is een feest voor de astrale piraten.

Het is ook een bekend gegeven dat in de Disney parken hele kleine kinderen beginnen te huilen en zich rot schrikken van de zogenaamd grappige Disney-figuren met hun hele grote hoofden. Als je een peuter bent en er komt zo'n enorm figuur met een Cartoonhoofd op je af terwijl je in je buggy zit en geen kant op kunt, dan is dat niet vermakelijk. Ouders beginnen te lachen als hun kind in huilen uitbarst en troosten het, zonder gevoel te hebben dat ze hun kind iets hebben aangedaan.

Disney boodschap: Believe!

Esoterisch gesproken is het helemaal niet moeilijk om iemand te laten geloven dat het leven dat je in dit lichaam lijdt 'niet echt' is, omdat het inderdaad een virtuele wereld betreft. Maar het toverwoord waarmee Disney graag hersenspoelt, is vooral het Engelse woord beLIEve.

If you believe .. Land of make believe ... Believe in yourself .. Believe, believe, believe... You can do anything if you believe .. Anything is possible... if you believe! Deze hersenspoeling wordt ook in reclames veel misbruikt.

Ons actieve bewustzijn pakt het woord LIE ('leugen', 'lieg!' of 'ga liggen') niet op, maar ons onderbewuste wel - zeker als het in die richting is geprogrammeerd. En daar staat een jeugd vol Disney-films wel garant voor.

MC sterren (MC = Mind Control)

Uit thet werk van o.a. Springmeier komt een enorme lijst naar voren:
Shirley Temple, Warren Beatty en zijn zus Shirley MacLaine, Salvador Dali,
The Tommy Dorsey Band en Frank Sinatra, The Osmond Brothers (met Donny Osmond), The Jackson Five (met Michael Jackson).

Sinatra werd zelf een programmeur die bij de handel in blanke slaven was betrokken- in het Engels een 'handler' genoemd. Andere bekende namen uit satanische families zijn Claude Debussy (klassieke muziek), W.B. Yeats (dichter), Victor Hugo (toneelschrijver/dichter), Aldous Huxley (schrijver van Brave New World), H.G. Wells (tijdreizen), Joseph Mengele (MC-onderzoek met tweelingen), de Nestlé-familie, en vele anderen.

Alle Illuminati-leden die Springmeier heeft weten te benoemen om hun hersenspoelingen via marteling en trauma's hebben geleerd astrale projectie te beheersen. Via astrale projectie kan men op het astrale vlak het onderwijs en de instructies ontvangen die voor een bepaalde taak nodig worden geacht.

(N.B. Carlos Castaneda beschrijft dit proces ook in zijn boeken. Zijn alledaagse aardse persoonlijkheid is aanvankelijk niet op de hoogte van de ontmoetingen met collega-shamanen in droomtijd. Zijn persoonlijkheid gelooft dus niet dat iets dergelijks mogelijk is, terwijl het hem gewoon overkomt.)

Disney's promotie van homofilie

Er wordt beweerd dat Disney van jongetjes hield. Wie er in het Disney-imperium precies aan de touwtjes trekt na Walt Disney's dood mag minder duidelijk zijn, maar de volgende feiten zijn opgetekend: (Bron: TheConspiracyZone)

In 1996 werd de "Gay and Lesbian Day" in Walt Disney World georganiseerd. Men stond daarbij toe dat de organisatoren van die happening Mickey Mouse en Donald Duck voorstelden als homoseksuele geliefden; en dat Minnie Mouse en Katrien een lesbisch paar vormden.

Disney directeur Michael Eisner heeft gezegd dat hij schat dat 40% van alle Disney-medewerkers homosexueel van aard zijn.

Disney heeft geadverteerd in Out - een gay magazine, en is een van de grootste sponsors van homosexuele TV-programma's in de VS.

Subliminale boodschappen

Het gebruik van subliminale boodschappen (die onder de drempel van het actieve dagbewustzijn worden opgenomen) is heel gewoon geworden in films en reclameboodschappen. Wanneer je aan een advertentie bent blootgesteld of een film hebt gezien, kan je niet actief beschrijven welke verborgen boodschappen je hebt binnengekregen. Maar onder hypnose ben je wel in staat om deze informatie te reproduceren - en dat betekent dat de programmering succesvol kan zijn zonder dat je daar ook maar een moment van bewust bent.

Een bekende techniek is 'embedding', het verbergen van woorden in een foto, film of tekening. Vooral in kapsels, kleding, of in rook, wolken, sierletters en achtergrond kunnen woorden of cijfers worden verstopt. In de Disneyfilms, maar ook in stripverhalen, advertenties en de Harry Potter films zit het woord 'sex' verreweg het meest verstopt.

Veel sites over subliminale boodschappen geloven dat de promotie van sex onder de jeugd of volwassenen het enige motief is om dit te doen. Maar esoterisch gesproken kan de gedachte aan sex de tweede chakra activeren, waar betoveringen en suggesties (ongewenste hechtingskoorden en 'spells') worden ingelegd terwijl er kan worden ingetapt op de levensenergie van slachtoffers.


Mijn desktop was gestolen en ik heb een nieuwe gekocht.
Een 'XPS' van Dell. Corrupt merk, weet ik ook wel, en kijk eens hoe dat logo er op zijn kop uit ziet:

XPS 'sex' subliminal

Fritz Springmeier

Een van de voornaamste onderzoekers van Illuminati-bloedlijnen is Fritz Springmeier geweest. Hij was in samenwerking met vele anderen zeer fanatiek bezig met schrijven, interviews en het aan de kaak stellen van allerlei activiteiten van satanisten en blanke slavenhandelaars. Men heeft hem een tijd lang laten begaan omdat de meeste mensen toch niet willen geloven dat er wereldwijd een goed georganiseerde handel in babies, blanke slavinnen, draagmoeders etc. kan bestaan.

Maar een aantal jaren geleden is hij gearresteerd zonder een duidelijke aanklacht. De jury heeft hem veroordeeld op basis van vaag, indirect bewijs (Eng. circumstantial evidence). Volgens Springmeier ging de jury ervan uit dat hij wel iets gedaan moest hebben, omdat de staat anders niet zo veel moeite zou doen om hem te vervolgen. Hij heeft jaren gevangen gezeten en is recentelijk pas weer vrijgelaten.

In een interview van november 2011 met Alex Jones hield Fritz zich duidelijk op de oppervlakte. Hij wilde nergens diep op in gaan en was niet van plan nog een arrestatie te riskeren.

Veel van zijn werk is nog wel op het internet te vinden. Geen aangenaam leesvoer, dat mag duidelijk zijn. Met name de gedachte dat veel demonisch en duister bewustzijn zo veel macht heeft in deze werkelijkheid is moeilijk te verkroppen.


Spiegels
Home