Collectieve Spiegels

Het Licht in dit Spel verwijt het Duister vaak dat het vergeetachtig is,
maar het is het Licht van het Scheppende bewustzijn in onszelf
dat eigenlijk vergeetachtig is en vaak nog arrogant ook.

Wetteloze zielen hebben verschillende misdaden begaan. Daarom laten spelers verschillende vormen van corruptie op zieleniveau zien. We zitten nu in de fase van het Spel dat door velen het Eindspel of de Eindtijd genoemd wordt. Dit is de fase waarin alle spelers op groepsniveau hun schaduwen onder ogen moeten zien of erdoor zullen worden opgepeuzeld.

Als openbaring van het kwaad wordt gevolgd door afwijzing, ontkenning, de doodstraf of een andere niveau van corruptie, dan kan er geen genezing op groepsniveau plaatsvinden. Herinner je dat het NIET om het ontmaskeren van het kwaad gaat. Het gaat om onze reactie op die Draak in de Spiegel. Als je weigert naar binnen te gaan om die duistere delen van jezelf te ontmoeten, kom je geen stap verder. Je zult merken dat je rondjes blijft lopen en vanuit alle hoeken kan worden aangevallen.

Het ontmaskeren van het Kwaad geeft geen antwoord op belangrijke vragen. Je zult wel eerder verder kunnen komen als je bereid bent het Kwaad te herkennen, maar als jouw zoektocht naar de aard van het kwaad en het duister niet oprecht is, zul je merken dat je nog steeds rondjes blijft lopen waarbij je vanuit alle hoeken kan worden aangevallen.

Eindtijd spiegels op groeps- en planetair niveau

Het werk moet van binnenuit worden gedaan door elke speler, maar als een deel van het geheel een paar groepsspiegels leest kan dit het geheel helpen.

Geheime organisaties en mysteriescholen zitten vol valsspelers in elk spel. Zij proberen kunstmatig bewustzijn, rituelen en offers te gebruiken om een brug te slaan tussen fysieke en niet-fysieke dimensies. Op deze manier zijn hogere dimensies ooit besmet geraakt en kon kunstmatig bewustzijn het Universum binnenvallen. Want ook al was ons oorspronkelijke plan om alleen in de laagste dimensies gemechaniseerd bewustzijn te scheppen, is het daar niet gebleven toen wij die deels gemechaniseerde scheppingen verlieten. Zo werd ons collectieve onbewuste steeds groter.

De gedachtevorm van knippen en plakken is overal aanwezig omdat we informatie hebben gestolen van medescheppers. We waren op zoek naar avontuur, naar de spanning en sensatie die sommige spelen te bieden hebben, maar we namen niet de tijd om verantwoordelijke spelontwerpers te worden en alerte spelers te blijven op alle niveaus. Daarom zit onze spiegel vol anderen die informatie van anderen stelen en die de hele dag maar knippen en plakken terwijl ze denken dat ze origineel zijn. Satanisten kunnen alleen maar kopieren en stelen en misbruiken. Plagiaat is overal om ons heen, maar veel plagiaatplegers herkennen zichzelf niet als zodanig.

De aarde, het bewustzijn van de Planeet, is ons collectief bewustzijn en het is er nogal slecht aan toe. Het is zeer onbewust en kunstmatig. Onze spiegel zit vol individuen, groepen, landen, en organisaties die weigeren verantwoordelijkheid te nemen voor hun daden. We zien dictators die glimlachen, politici die doen alsof ze het volk willen beschermen, en verslaggevers die liegen en vaak in hun eigen leugens geloven. Wat een spiegel! Veel delen van ons geloven oprecht dat wij onschuldig zijn.

Veel mensen om ons heen spiegelen hun levens zonder zieleverbinding naar ons terug. We zouden ons moeten realiseren dat zulke levens niet geleefd zouden mogen worden, in geen enkel Spel. Ik herinner me hoe veel informatie naar mij terugkwam en hoe bepaalde innerlijke connecties werden hersteld toen ik zag dat mensen zonder verbinding met hun hoger zelf anderen wel moeten kwetsen en zich heel eenzaam moeten voelen. Ik nam het robots niet langer kwalijk dat ze zo weinig begrepen en ik stopte met hen te minachten toen ik hun eenzaamheid en liefdeloze leegte vanbinnen kon voelen.

Zo kwamen er kleuren in mijn regenboog terug, niet omdat ik iets in de spiegel had veranderd, maar omdat de spiegel me had geholpen iets te begrijpen. Toen ik huilde wist ik niet of dat van verdriet of vreugde was. En op dat moment begreep ik ook dat ik mijn eigen hoger-dimensionele zelf kon vergeven vanuit het perspectief van mijn biologische incarnatie, en dat was een speciaal en onvergetelijk moment.

In jouw dagelijks leven word je omgeven door mensen die naar jou terugspiegelen hoe delen van jou hebben geweigerd ergens verantwoordelijkheid voor te nemen. Op het wereldtoneel zie je groepen en landen die elkaar beschuldigen. Er zijn veel ongegronde beschuldigingen, absurde claims en een algemene weigering om naar jezelf te kijken in het planetair bewustzijn.

De New Age beweging probeert het Duister te omarmen, maar wil het ook achterlaten omdat het blijkbaar nog zo’n lange weg te gaan heeft. Dit love and light-bewustzijn beweert van iedereen te houden, maar er is geen begrip voor wat er mis is gegaan binnen ons hogerdimensionale zelf en daarom vindt er geen heling plaats.

De UFO-beweging hoopt te kunnen ontsnappen uit de laagste dimensies. Sommige spelers wachten op onze ruimtebroeders en –zusters om ons te komen redden en aan de verschrikkingen van deze wereld to ontkomen. Elke buitenaardse groepering staat voor een constellatie corrupte gedachtepatronen die we moeten herkennen en begrijpen.

Het Industriele Militaire Complex (De Deep State, Cabal, Gevestigde Orde) misbruikt macht om te oogsten en consumeren wat er te oogsten en consumeren valt zonder gevolgen. Dit is het Piratenbewustzijn, kunstmatige Intelligentie dat nu vanuit hogere dimensies incarnaties in de lagere dimensies bespeelt.

Als je hier boos om wordt, moet je beseffen dat dit precies is wat wij als criminele scheppers hebben gedaan. Wij hebben levensvormen in de laagste dimensies geschapen zonder verbinding met hun ziel. We konden hen dus niet direct in de gaten houden en zo kon er misbruik plaatsvinden. Deze levensvormen begonnen elkaar en zichzelf te mishandelen toen energie schaars werd, wat gebeurde toen wij besloten maar weer eens op weg te gaan naar ons volgende avontuur ... Omdat wij niet konden begrijpen wat we hadden veroorzaakt, zijn we er op zieleniveau mee akkoord gegaan om in deze schepping te incarneren en de verschrikkingen direct zelf te ervaren.

5G spiegelt een poging om alle spelers op kunstmatige wijze met elkaar te verbinden. Het is de bedoeling dat wij inzien dat dit absoluut niet is wat wij willen. Het laat ons zien hoe wreed en verschrikkelijk dit soort kunstmatige verbondenheid is. 5G staat voor mechanisatie op groeps- en wereldniveau en het is een heuse griezelfilm.

Corona propaganda, de scamdemic (nep-pandemie) of plandemic (geplande pandemie in het Engels), weerspiegelt hoe wij tegen onszelf en elkaar liegen als het gaat om het ontstaan van het kwaad in de wereld. We zoeken de schuld buiten onszelf. De een denkt dat het virus door gewetenloze wetenschappers in een lab is gemaakt, de ander dat het spontaan in de natuur is ontstaan, en je kunt ook denken dat corrupte overheden het virus overdrijven om mensen te onderdrukken en van hun vrijheid te beroven. In elk geval betreft het een vijand in de buitenwereld. Wij hebben niets zelf veroorzaakt, we worden van buitenaf aangevallen en wij geloven dat we onschuldige slachtoffers zijn. Als het tot ons collectieve bewustzijn kan doordringen dat wij zelf verantwoordlijk zijn voor het scheppen van kunstmatige intelligentie, dan kunnen we die piraat in onszelf herkennen en ophouden tegen hem te vechten in de spiegel.

Mensenhandel spiegelt hoe wij slavernij hebben geschapen door delen van de laagste dimensies te mechaniseren waardoor wij ons eigen bewustzijn er niet in hoefden te projecteren. Ons scheppersbewustzijn bleef in hogere dimensies en we lieten het zware werk doen door slaven in de laagste dimensies. We hebben mensenhandel niet direct en met opzet geschapen, maar wel indirect door lui en onverantwoordeijk te zijn in hogere dimensies van ons wezen.

De Annunaki spiegelen hoe wij op collectief niveau proberen anderen de schuld te geven voor de gebrekkige staat van ons DNA en de lichamen die we daarmee kunnen manifesteren. De Anunnaki zijn genetici die met ons DNA zouden hebben geknoeid en ons hier gevangen hebben gezet. In plaats van te beseffen dat ons DNA een weerspiegeling is van alle corrupte gedachtevormen die wij als scheppers zelf hebben ingezet voor onze onwettige scheppingen, zien we onszelf hier liever als slachtoffers van een kwaadaardig buitenaards ras. Misschien krijgen we hier ook nog wel een buitenaardse invasie, echt of als toneelstukje, in dit Eindtijd hologram.

De Q-beweging (QAnon beweging) met zijn digitale soldaten nodigt mensen niet uit om te stoppen met vechten en naar binnen te gaan. De nadruk ligt op het ontmaskeren van corruptie en hun medemens te dwingen die rode pil in te slikken. Het doel van de beweging is mensen te laten ontwaken om vervolgens het Kwaad in de Spiegel te gaan verslaan. Ze trollen hun tegenstanders digitaal en hebben daar lol in. Q-volgers knippen en plakken elkaars memes tijdens een enorme meme-oorlog en ze vinden dat zelf geen probleem.

Dit is het deel van ons dat de rol van licht wil spelen, het leger van God, zoals we ook in andere tijdlijnen hebben gedaan. Het veroorzaakt extreme polarisatie in de Spiegel. Laat je niet in de luren leggen door deze energie van ontmaskering, door delen van ons die beweren wakker te zijn en klaar om alle corruptie aan het licht te brengen ... Die delen van ons zijn begonnen te ontdekken wat er in de schaduwen verstopt zat en geven de Spiegel de schuld.

Een kind kan de corruptie herkennen. Ik herhaal: wat ertoe doet is onze reactie op al die onthullingen. Ga naar binnen en heel jezelf. Zo kunnen we onszelf helen en ook als collectief. Geen echt lichtwezen zou er lol in hebben om de internet trol uit te hangen, behalve ... die delen van onszelf die houden van onschuldig vermaak! Dat vermaak bleek veel minder onschuldig dan wij hadden gedacht.

Echte Vrijheid kan niemand beleven in dit hologram vol gemechaniseerde onderdelen. Toch kunnen we relatieve vrijheid beleven door innerlijke banden aan te halen die ons helpen begrijpen en helen, en ons in zekere zin bevrijden ook al hebben we wel door dat we hier voorlopig nog niet weg zijn.

We leven hier samen de corruptie tot we allemaal begrijpen wat moet worden hersteld. Het van bovenaf onrechtmatig opleggen van vrijheidsbeperking aan de hele wereld is onze grote Collectieve Spiegel.

Uiteindelijk is de vraag niet of ons immuunsysteem sterk genoeg is om het virus de baas te kunnen. Als wij onze eigen corrupte gedachtevormen kunnen helen, kan geen enkel virus zich manifesteren.

Het echte gevecht gaat niet over onthullingen,
niet over het ontmaskeren van het kwaad
dat wij zouden moeten verslaan.
Het gaat om het herkennen van onze eigen shaduw
en de oprechte intentie onze eigen corruptie
niet langer te manifesteren.

Je speelt hier het Spel der Spiegels.

Een Bericht van de Spelontwerpers over Niveaus van Ontwaken

Leven op Aarde: het Spiegelspel

Home