Amitakh: Buitenaardse technologie

Er gebeuren zaken die wij science fiction zouden noemen, terwijl het om science facts gaat. Science fiction films blijken soms gewoon documentaires te zijn. Hier volgt een overzicht van technologieën waar diverse buitenaardse groepen mee bezig zijn. De heersende elite behoort niet tot de meest geavanceerde groep. Zij hebben vooral te maken met hersenspoelingen, tijdmanipulaties en geknoei met DNA en klonen. Maar zoals gezegd zijn er nu veel meer kapers op de kust. Het volgende overzicht komt van Amitakh uit de periode 2012-2015 en het benadrukt de terreur van gewetenloosheid.

Snelle vervanging van menselijke identiteiten

(Oktober 2012) De hele werkelijkheid bevindt zich in een overgangsfase. Mensen worden op steeds grotere schaal vervangen door klonen en hun identiteit wordt ook gestolen. In de meeste gevallen wordt het hele lichaam vervangen en het bewustzijn ook. Deze overnames worden meestal niet opgemerkt door de omgeving.

Deze golven van identiteitsdiefstal kunnen individueel of collectief zijn. Veel leden van koninklijke huizen staan op de lijst, evenals staatshoofden en religieuze leiders. Legers en politiemachten zullen niet meer hetzelfde zijn als deze vervangingsoperatie heeft plaatsgevonden.

Verkleinen en vergroten van objecten

(Februari 2013) Buitenaardsen beschikken al lang over deze technologie, die nu ook in handen van bepaalde groepen mensen is gevallen. Je kunt een enorm groot wapen heel klein maken en zo vervoeren. Slangenachtige schepselen en levenloze objecten kunnen sterk worden verkleind en in mensen worden geïnjecteerd zonder dat ze het opmerken.

Gevangen zetten van bewustzijn

(Maart 2013) De astrale wezens die de heersende elite op aarde aansturen hebben experimenten uitgevoerd met mensen en dieren en het verwijderen en opnieuw plaatsen van bewustzijn. Ze hebben ook methoden verfijnd om bewustzijn gevangen te houden. Ze kunnen nu ook wezens sterk verkleinen en in grotere wezens plaatsen om zo te besparen op voedsel en om andere redenen. Dit is een vreselijke manier om een bewustzijn gevangen te houden.

Het enten van mensen

(Maart 2013) In 2012 heeft een groep buitenaardsen afschuwelijke experimenten uitgevoerd op een groep tienermeisjes in de staat New York. Zonder dat ze het door hadden, werden andere levensvormen in hun lichamen geplaatst om daar verder te groeien. Men probeerde zo nieuwe soorten te kweken door buitenaards DNA te combineren met menselijk DNA. In de meeste gevallen begrepen de slachtoffers niet wat er was gebeurd toen na drie maanden de organismes uit hun lichamen waren verwijderd.

Maar een deel van de gastvrouwen begon deze schepselen af te stoten en ze kregen allerlei symptomen die lijken op het syndroom van Giles de la Tourette: het maken van vreemde bewegingen die ze niet onder controle hadden en stotteren.

Chemische en biologische wapens

(Mei 2013) Er zullen vele kunstmatige plagen worden losgelaten: knaagdieren, nepvlooien, schorpioenen, bijen, sprinkhanen en andere insecten. Een deel van deze plagen zullen onzichtbaar zijn voor het menselijk oog. Ook nieuwe ziektes uit het lab zijn in aantocht.

Klonen aan de macht

(Juli 2013) De buitenaardsen hebben de hele planeet bevolkt met hun klonen: mensen, dieren, insecten en andere soorten. Ze zijn zo geraffineerd, dat een kloon die een mens heeft vervangen dit zelf niet weet. Buitenaardsen vervangen vaak niet alleen de regeringsleider maar gewoon zijn hele regering. Soms ontstaat er een gevecht tussen groepen klonen in een land of leger die twee verschillende buitenaardse meesters dienen. De grote media zijn vergeven van de klonen.

Onzichtbaarheidstechnologie en tijdmanipulatie

(Juli 2013) De Leugenaars van de wereld doen of ze onzichtbaarheidstechnologie onderzoeken, maar deze technologie bestaat al zo’n 75 jaar. Het leger kan de technologie in vijandelijk gebied inzetten om draagbare bruggen te onderhouden en andere tactische hulpmiddelen.

Deze leugenaars hebben ook rudimentaire technieken verworven om wat met tijd te knoeien, met behulp van gewetenloze buitenaardsen.

Five Eyes spionage

(July 2013) Een enorme spionagenetwerk betreft de vijf “Five Eyes” landen: Amerika, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Australie, Nieuw Zeeland. Men bespioneert iedereen op aarde.

Geknoei met het collectief geheugen

(Aug 2013) De baas van astrale piraten heeft experimenten uitgevoerd met het wissen van het collectief geheugen van mensen. Dat betreft kleinere plaatselijke gebeurtenissen, maar ook grote planetaire. Sommige wezens waren in staat hun geheugen te behouden door steeds heen en weer te bewegen tussen het heden van hun incarnatie en de tijd waarin de gebeurtenissen plaatsvonden.

Dit wissen van geheugendelen heeft een meer verwoestend effect op aangrenzende werkelijkheidsvelden dan wereldoorlogen of kunstmatige aardbevingen. Men verandert namelijk niet het verleden maar de herinnering eraan en dat zorgt ervoor dat bepaalde andere werkelijkheidsvelden (allemaal virtuele werelden) ook in elkaar storten. Dit is nauwelijks te volgen voor de menselijke geest.

Mensen worden nu op afstand belaagd met nep-herinneringen. Het lijkt wel of de buitenaardsen er een spel van maken om mensen op deze manier te bestoken. Is dit bekend geworden als het Mandela-effect?

Het uitdunnen van de menselijke bevolking

(Sept 2013) Er zijn veel te veel mensen, veel te veel nutteloze eters. Daar moet wat aan gedaan worden, dat vinden veel groepen buitenaardsen. Een plan om dit snel te doen is om opslagplaatsen met sodium fluoride te bombarderen, wat een sarin-gas oplevert dat veel mensen tegelijk kan doden. Een langzame manier is met behulp van diverse soorten straling. Als mensen in een bepaald gebied om wat voor reden dan ook verminderd vruchtbaar zijn geworden, dan is dat verdacht.

Vervalste Akasha kronieken

(Oct 2013) Als je niet wist dat alle incarnaties worden geregistreerd op het astrale vlak, dan zul je hier niet van onder de indruk zijn. Maar de zogeheten Akaska-kronieken zijn vervalst door de beheerders ervan om hun eigen agenda te dienen. Vandaar dat karma ook niet meer zuiver is, als het dat ooit al geweest is. Ga dus nooit akkoord met wezens die jou contracten proberen aan te smeren om een karmische schuld in te lossen. Het zijn manipulatieve leugenaars.

Golfwapens en hersenspoeling

(Jan 2014) Golven zijn als wezens met een bewustzijn. Licht, geluid en andere soorten golven worden door buitenaardsen als wapens gebruikt. Er zitten ook golven tussen die levenloos of energieloos zijn. Golven kunnen worden gebruikt om mensen te hersenspoelen: je kunt mensen ermee op afstand bestuurbaar maken. Mensen zijn eenvoudige doelwitten en kunnen zich nauwelijks verdedigen tegen deze aanvallen.

Elektromagnetische pulswapens

(Jan 2014) Er zijn regeringen die ouderwetse pulswapens gebruiken. Die technologie is voor buitenaardsen lachwekkend verouderd. Zij kunnen bevoorbeeld geluid gebruiken om de hele bast van een boom te verwijderen.

Evolutietheorie

(Feb 2014) De geleidelijke evolutie van diverse soorten is een buitenaardse theorie die aan mensen is opgelegd. Men wilde dat mensen niet zouden begrijpen dat ze buitenaardse meesters hebben die genetische experimenten met hen hebben uitgevoerd en dat nog steeds volop doen.

Menselijke drones

(Juli 2014) Op dit moment zijn er vijf typen op afstand bestuurbare menselijke drones aan het werk op aarde. Het zijn geen gewone klonen. Ze zijn nauwelijks van echte mensen te onderscheiden. Ze kunnen liegen als de beste en krokodillentranen produceren als de beste. Omdat ze worden aangevallen door andere buitenaardse groepen, functioneren ze overal helemaal niet meer goed, maar zijn nog steeds gevaarlijk.

Mensen zijn betrokken bij deze oorlog tussen drones onderling zonder dat ze dit beseffen!

Satelieten en ruimtestations

(Juli 2014) Dit zijn ruimtewapens die kunnen worden gebruikt om aanvallen op elk gebied op aarde te beginnen. Als dit gebeurt, zal men op aarde nep-bewijs van een aanval planten, om de mensen om de tuin te leiden. Dit lukt heel vaak, omdat mensen niet van het bestaan van die buitenaardse technologie afweten. Zo is de MH17 neergeschoten vanuit de ruimte, en is de Russische BUK-raket een afleidingsmanoevre. Rusland had niets met deze aanval te maken. De bedoeling was en is nog steeds om een derde wereldoorlog te beginnen.

Zonnepanelen en windmolenparken

(Juli 2014) Zonnepanelen en windmolens leveren een onbewerkt soort energie die buitenaardsen goed kunnen gebruiken voor hun eigen projecten. Het idee om over te stappen op dit soort energie en er hele parken mee vol te bouwen en daken van woonhuizen met zonnepanelen te vervuilen, komt niet van mensen. De buitenaardsen hebben mensen bewerkt of hun eigen agenten ingezet om dit soort energie te promoten.

Als buitenaardsen energie roven uit grote elektriciteitscentrales, dan valt dat erg op. Er volgt namelijk een storing waardoor vele huishoudens zonder stroom komen te zitten. Als de opbrengst van hele windmolenparken soms wat tegenvalt, vermoeden weinig mensen de werkelijke oorzaak.

Verkiezingsfraude, rechtspraakfraude, meningenfraude

(Sep 2014) Dit soort fraude betreft niet het knoeien met stembiljetten of stemkastjes, maar bijvoorbeeld het bestoken van zwevende kiezers met hersenspoeltechnieken die de vrije wil buitenspel zetten. Vroeger werden primitieve technieken gebruikt met geluid en beeld, maar nu gebruikt men golven die door mensen niet worden opgemerkt. Als mensen radicaal van mening veranderen en die mening opeens ook agressief willen verdedigen terwijl dat niet bij iemands aard past, dan is deze hersenspoeltechniek gebruikt die in het Engels “mind rigging” heet.

Deze techniek kan als direct wapen worden ingezet om bijvoorbeeld een vliegverkeersleider zo voor de gek te houden dat hij wit voor zwart aanziet en zwart voor wit. Het slachtoffer zal niet begrijpen wat er is gebeurd en waarom hij ongelukken heeft veroorzaakt.

Virtueel DNA

(Oct 2014) Virtueel DNA is een wereldwijde dreiging. Het is langzaam ontwikkeld. Met de intrede van het digitale tijdperk werd het kinderlijk eenvoudig om data te verzamelen. Weinig mensen zijn zich bewust van gevaar als ze gaan gamen of zich op andere manieren in Virtuele Werkelijkheden binnen deze Virtuele Werkelijkheid begeven. Door een scherm aan te raken, heb je al jouw DNA afgegeven dat in Virtuele DNA-kamers wordt opgeslagen. Vanaf dat moment zijn jouw gegevens op geen enkele manier meer afgeschermd.

Transformer drones

(Oct 2014) Buitenaardsen kunnen dingen in licht of mist doen opgaan. Ze hebben ook onzichtbare onbezielde transformers die gedachtegolven van mensen kunnen opvangen en erop reageren. Ze zijn tussen de 50 cm en 3 meter lang. Het zijn wandelende drones met een metaalachtige uitstraling die kunnen verdwijnen, dwz hun onzichtbaarheid activeren.

Deeltjeswapens

(Oct 2014) Menselijke wetenschappers zijn aan het experimenteren met deeltjeswapens. In het verleden hebben buitenaarsen zulke wapens op aarde gebruikt om al het organische leven te vernietigen. Als je zo’n wapen zou richten op een dierentuin, dan zouden alle mensen, dieren en planten verdwijnen en alleen de gebouwen en kooien overblijven.

Op deze manier zijn in het verleden complete beschavingen van de aarde verdwenen en is hun infrastructuur behouden gebleven. Op deze manier zijn ook alle dinosaurussen van de aardbodem verdwenen. De geschiedenis zou zich kunnen herhalen.

Deeltjeswapens kunnen ook worden gebruikt om mensen en voorwerpen te verplaatsen van de ene locatie naar de andere.

Duivelsverering

(Jan 2015) Het vereren van de duivel duikt in soms gecamoufleerde versies op. Steeds meer vreemde wezens die eerst alleen astraal actief waren, worden nu ook op het fysieke vlak actief.

Een nieuw soort mens

(Feb 2015) Er is een nieuw soort mens ontwikkeld met een nieuwe generatie kunstmatige bezieling, die lijkt op een draadloze computer. Ze kunnen transformeren, opsporen, schouwen, en alles op grote afstand. Ze kunnen gebeurtenissen uit verleden, heden en toekomst zien en worden nu gebruikt om de heersende Elite in de gaten te houden. Zij zijn hier behoorlijk door geintimideerd.

Stemsplitsing

(April 2015) Deze techniek kan in het moment worden uitgevoerd. Een telefoongesprek kan worden onderbroken en men kan erin plakken wat men wil, terwijl degene die het gesprek voert niets doorheeft. De stem van de persoon wordt eerst snel uitgemeten, en daarna hoort de persoon aan de andere kant van de lijn wat men maar wil zeggen. Dit gebeurt zo naadloos dat beide sprekers niets door zullen hebben. Dit is een methode om serieuze misverstanden en conflicten te veroorzaken.

Mensen vertrouwen technologie nog steeds, maar camera’s, stemopnames, medische foto’s, elektronische data kunnen allemaal worden bewerkt. Er wordt dus nepbewijs aanvaard in de rechtszaal.

Tijdsplitsing

(April 2015) Deze techniek laat een gebruiker inbreken in een tijdlijn om daar te observeren of zelfs in te grijpen in gebeurtenissen. Men kan zo een ongeluk veroorzaken of juist voorkomen. Men kan naar het verleden of de toekomst reizen.

Conclusie

Wie probeert gebeurtenissen op het wereldtoneel te begrijpen, doet er goed aan te beseffen dat je als mens zeer slecht bent geïnformeerd. Dat maakt het moeilijk, zo niet onmogelijk om agenda's en intenties te lezen, zeker als slachtoffers en agenten zelf ook niet op de hoogte zijn van allerlei manipulaties en geheime agenda's.

Amitakh zegt dat de bron van alle corruptie zit in de geest van de eerste Samenzweerders die in de polariteit hun werkelijkheden hebben opgestart. Niet de Bron maar de Expressie is corrupt. De vernietiging van deze werkelijkheid alleen is geen oplossing, want zo is corruptie al vaker hergebruikt, en dat gaat niet nog een keer gebeuren. De oplossing waar we allemaal naar uit kunnen zien, betekent het einde van de corruptie, het lijden en de dood.

Het belangrijkste advies dat Amitakh vaak herhaalt, is dat het duister je van alles kan aandoen en vaak onaangenaam verrast is door de verdedigingsmechanismen van lichtwezens; maar niemand kan jouw kern nooit afbreken als jij jouw wil niet overlevert aan het duister. Bescherm dus je wil en zoek vrede in het licht dat je binnen jezelf in contact met je eigen wezen en lichtfamilie ervaren kan. Draag het licht dat bij jou hoort temidden van de chaos en duisternis van de eindtijd met zelfvertrouwen en een glimlach. Dit alles gaat voorbij.


18 augustus 2019

Censuur en nog meer censuur


Home