HOLOGRAFISCH DRAAIBOEK:
HET SPEL VAN DE GOEROE

Voor de wetteloze zielen die verder wilden komen in het spel van ascensie, zijn verschillende holografische draaiboeken ontworpen die het mogelijk zouden maken hun lessen sneller te leren. Een script is een holografisch ontwerp dat spelers opneemt in verschillende rollen die op het fysieke vlak samenkomen om dit draaiboek op te voeren en de lessen te leren die bij elke mogelijke rol horen.

Als groepen mensen bij elkaar komen en zich op hetzelfde draaiboek afstemmen, dan scheppen zij een gedeelde werkelijkheid. Als anderen in het spel zich afstemmen op andere draaiboeken en ze hebben nog niet geleerd alle spelers in dit spel op waarde te schatten, dan zullen zij die werkelijkheid een fantasie of een sekte noemen.

De parasiet in jou

Als je je in dit spel een slachtoffer voelt, dan geef je de schuld aan virussen, bacterien, teken, bloedzuigers, energierovers die jou van buitenaf aanvallen. Je bent er niet klaar voor om op zoek te gaan naar de parasiet in jouzelf, die zich heeft verstopt in de schaduw van jouw onbewuste.

Als een computervirus jouw hele systeem crasht, dan is dat een spiegel voor een schijnascensie. Je valt dan terug in vibratie naar jouw startpunt en het dwingt je om nog eens goed naar jezelf te kijken. Als je op het fysieke vlak in elkaar stort, is dat dezelfde spiegel. Gebruik jouw omgeving als jouw spiegel en kijk naar binnen.

Transmutatie van de parasiet

Zolang als je denkt dat je jouw vibratie kunt verhogen door alle parasieten om je heen of in jouw lichaam te doden, heb je jouw les nog niet geleerd en blijf je vastzitten in jouw vibratieband. Als je jezelf tegen de buitenwereld beschermt of jezelf afsnijdt van iedereen die jou schadelijk lijkt, dan heb je jouw les nog niet geleerd.

Het hele spel is ontworpen om die parasiet in jou om te zetten. De wetteloze schepper in jou heeft geprobeerd delen van zichzelf af te snijden die niet goed functioneerden en heeft dat allemaal in zijn eigen onbewuste gestopt. Je zult dus blijven manipuleren en je gemanipuleerd voelen zolang als je probeert parasieten binnen en buiten jou te vernietigen.

Laten we niet meer proberen de spiegel te repareren

Het spel van de goeroe bevat veel draaiboeken om een schijnascensie te beginnen die jou toestaat jouw vibratie te verhogen ten koste van jouw omgeving. Als je je op een van die draaiboeken richt, verzamel je vanzelf de spelers om je heen die ook niet wilden kijken naar de mechanisatie en gebrek aan verantwoordelijkheid in hun eigen leven. Terwijl de ene partij de andere beschuldigt, krijgen alle partijen de kans een kijkje te nemen in hun eigen schaduw die hun omgeving naar hen terug spiegelt.

De spelers die leren de spiegels te lezen krijgen hun magie terug, stukje bij beetje. Als het goeroe spel begint, is het verdeeld in spelers die nergens spiegels zien en als robots leven. Zij veroordelen de spelers die bezig zijn hun waarheid terug te halen en ze zullen de bekende patronen blijven herhalen. Velen proberen tevergeefs de spiegel te repareren.

Zijn we bereid onze schaduwen in te duiken?

Degenen die dit holografische spel hebben ontworpen waren geen idioten. Ze hebben de wettige delen van de wetteloze zielen geraadpleegd en hun inzichten toegepast bij het ontwerp van dit spel, dat de transmutatie van wetteloze gedachtevormen mogelijk moet maken.

We zijn hier samen om ons eigen duister in te duiken
en de parasiet in ons om te zetten, samen.


Dit document is gemaakt door de spelontwerpers in samenwerking met een groep hogere zelven op deze planeet, via de incarnatie van Monique Spangenberg in 2005, die de transmissie in het Engels noteerde. Dit is haar vertaling naar het Nederlands en het is nu tijd om het de wereld in te sturen. Je kunt het delen met iedereen die bereid is deze sleutels tot het spel te ontvangen. Er is geen auteursrecht omdat deze sleutels kunnen worden gedeeld, niet geclaimd.
Laten wij onze echte kleuren en tonen terugvinden op weg naar huis, en zoals we in de spiegel kunnen zien is er een hoop te doen.
24 juli 2020


Leven op aarde: Het Spel der Spiegels

Home