8   Kippenfokkers of onzichtbare poppenspelers

We worden hier vanuit hogere dimensies bespeeld, bestuurd en uitgebaat. Hogere dimensies worden zelf weer vanuit nog hogere dimensies gemanipuleerd. Een corrupte boel van laag tot hoog. Zo beneden, zo boven, jawel!

Heiligen, godsdienstigen, wetenschappers, schrijvers, new agers en goeroes op alle terreinen zijn vaak onbewuste hulpjes van duistere krachten die helpen om mensenmassa's en de aarde als geheel energetisch uit te melken. Partijen gaan tegen elkaar te keer, maar zien de de poppenspelers niet die onzichtbaar van achter de schermen aan de touwtjes trekken en alle partijen hier te grazen nemen.

De kippenfokkers beschikken over kennis om ons te programmeren en om arrogantie op te wekken in elke partij. Daardoor zijn we als kippen in een ren, die niet bewust genoeg zijn om onze eigen positie te doorzien. We zijn al dankbaar voor een hand vol biologisch kippenvoer en wat scharrelruimte en zullen geen actie voeren omdat we vrijheid of zelfbeschikkingsrecht willen. De biologische kippenfokker is een heilige onder de piraten.

Net zoals de mens op aarde het milieu, dieren en planten geheel gevoelloos voor consumptie uitbuit, zo wordt de mens zelf ook uitgebuit en geconsumeerd. De arrogantie die binnen de mens als soort is opgewekt zorgt ervoor dat we ons bovenaan de voedselketen wanen en onszelf als hoogste en meest intelligente levensvorm van dit zonnestelsel beschouwen.

Binnen deze visie zijn er evolutionaire krachten in de mens aanwezig, maar zijn er tegenkrachten werkzaam die alle ontwikkeling willen tegenhouden of beheersen.


9  Isolatie van een virus
Home