7   Gentechnologie: de aarde als broeikas,
kweekvijver of laboratorium

Er is hier op aarde van meet af aan met levensvormen geŽxperimenteerd, niet alleen met de mens. De aarde zou een broeikas of geboortekamer zijn voor allerlei levensvormen die worden uitgetest; de mens zelf kan in deze visie als een genetisch experiment worden beschouwd. Het doel van de gentechnologen -die wij goden noemen in onze mythen - is afhankelijk van hun agenda's en dat zijn er nogal wat.

Zo is er een theorie die zegt dat mensen hier op aarde met verschillende DNA- pakketjes zijn uitgezet om te zien wie hier kon overleven of zich goed kon aanpassen aan de omstandigheden van de aardse atmosfeer. Ook dieren en plantensoorten zijn op die manier gekweekt en uitgezet, oorspronkelijk ver genoeg van elkaar geÔsoleerd om elkaar niet te beÔnvloeden.

Het zou kunnen gaan om ver geŽvolueerde wezens die een agenda hebben om de evolutie van de aarde te ondersteunen. Maar in een sinistere versie gaat het om buitenaardse of niet-fysieke levensvormen die in deze dimensie zelf geen lichaam kunnen manifesteren en die op zoek zijn naar een geschikt lichaam om hier te kunnen rondlopen. Doel zou dan de ontwikkeling van een lichaam zijn, als jas, duikersuitrusting of ruimtepak voor bewustzijn dat zelf niet als proefkonijn wil dienen.

Voor de gentechnologen met een imperialistische visie is de mens een testprodukt, een laboratoriumrat. Je kunt worden beoordeeld als leverancier van voedsel, brandstof of informatie met interessante mogelijkheden tot uitbuiting; om nog maar te zwijgen over jouw spirituele potentieel en niet-fysieke producten uit jouw multi-dimensionale wezen, die ook oogstbaar zijn.


8  Kippenfokkers
Home